www.car.cz
 

Zářiová Rallye Drahanská vrchovina se pomalu blíží
     tisková zpráva


Dne 18.září 2004 odstartuje již pátý podnik ČMPR. Jsou pro vás připraveny tři RZ, které se pojedou celkem třikrát. Jejich celková délka je 68 km, povrch je z 95% asfalt. Povolení máme všechna, zbývá už jen několik posledních formalit a mohli bychom hned startovat :o).

Celá soutěž se pojede na území mikroregionu Konicko. Servisní zóna bude na asfaltu. Tedy žádná tráva - jen asfalt a nic než asfalt. Máme tady raritku: nejkratší přejezd v historii ČMPR a to 0,8 km. Bude docela sranda, jak se budeme plácat jeden přes druhého :o) Ne, nebojte, dělám si legraci (s tím plácáním se přes sebe). Máme to pod kontrolou a pevně v rukou.

O oficiální internetové stránky soutěže se postará Virtucon a budouna ČMPR (za lomítkem). O spuštění nepříjdete, budete na ně včas upozorněni dostatečně viditelným odkazem.

To bylo jen tak na úvod a na navnadění, aby jste si nemysleli, že to nedokážeme zorganizovat. V brzké době přineseme další informace.


Autor článku: Oldřich Hrubý

další info na: www.cmpr.cz


 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose