www.car.cz
 

Cenný náklad s Buggyrami zatím jede bez problémů!
     16.4.2008 10:55 - tisková zpráva


Včera podvečer vyrazil šéfmechanik týmu Buggyra International Racing Systém a čerstvý otec v jedné osobě Vojta Loupal do dějiště konání posledního testování před začátkem letošní sezóny, které proběhne od středy do pátku ve francouzském Nogaru. Na jeho soupravě se nachází obzvláště cenný náklad – oba závodní speciály pro sezónu 2008!

Již od května začne Buggyra obhajovat v loňské sezóně vydobyté pozice, nelze se tudíž divit tomu, že dopravě obou speciálů do Nogara je věnována velká pozornost. "Vojta vozí auta už druhou sezónu, jedná se o špičkového řidiče, kterému navíc nečiní sebemenší potíže jet sám. Soupravy i oba speciály jsou v nejlepších rukách," potvrdil šéf týmové logistiky Petr Marek.

Vojta svou pověst zatím potvrzuje, ve 14:00 hod dorazil do Myllhouse na německo-francouzské hranici. "Zatím všechno probíhá bez sebemenších problémů. Jenom na našich hranicích se celníci podivovali novému designu závodních speciálů.

Vcelku bez problémů jsme se ale shodli na tom, že život je změna," potvrdil Vojta s tím, že do Nogara by měl dorazit zítra odpoledne. "Cesta kamiónem je o zastávkách. Zvláště pak, když člověk jede sám. Počítám s tím, že mě kluci, kteří vyrazili dnes ráno ještě před Nogarem dostihnou."

Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Vršecký s Buggyrou v Ostravě tahal kamikadzeho, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose