www.car.cz
 

Hustopeče 2008. Jirkové Volfové chtějí konečně dojet a pojedou opatrně
     29.5.2008 08:29 - tisková zpráva


Jiří Volf2 – po smolné sérii budeme v Hustopečích opatrní

Team Jiřího Volfa v minulých týdnech provázelo maximální nasazeni při opravě vozů po smolném Krumlově. Sám Jirka Volf – jezdec usilovně pracoval ve své firmě, ale jak se nám svěřil jeho smolná série dnů pokračovala. Jiřího Volfa – spolujezdce čekal další podnik v Bratislavě po boku talentovaného slovenského pilota. Zlínský Apid dokončuje doladění vozů pro víkendovou rally Hustopeče. Jak vše probíhá přináší tisková zpráva teamu.

Jirko smůla jednou musí skončit, ale ta tvoje pokračovala i po Krumlově. Budeš v Hustopečích minimálně tak úspěšný jako minulý rok se čtvrtým absolutním místem?: „Já věřím, že už to skončilo. Termín Krumlovské rally a minulý pátek 23.5. budu muset do mého KONDICIOGRAMu zapracovat jako KRIZOVÉ „–K-„ dny. Není možné, aby se mi za jeden den v Praze vloupali do auta, uvíznul jsem ve výtahu a následně zůstal uvězněný ve schodišti u sponzora. Tentýž den jsem ještě měl absolvovat nějaké testy u zákazníka, které také neklaply z důvodu, že jeho dodavatele příslušenství stroje vykradli.

V „Jáchyme hod ho do stroje“ značí takové dny „-K-„. Proto čekám odkud zase něco přijde. Přiložený kondiciogram, také nevykazuje na Hustopeče nič extra dobrého, tak jsme neponechali nic náhodě a naše téměř „nové“ EVO jsme oblékli do crash test kabátu. Vždy budeme připraveni na nějaký ten škrábanec a dokážeme zpeněžit výsledky nárazových testů a ještě na tom vyděláme .

Jinak se na Hustopeče moc těším, hlavně na předstartovní rally-dvojboj organizovaný veteránem táborových ohňů Jirkou Vlčkem. Nečekaně se po dvou měsících na české tratě rally vrátil z emigrace v Thajsku a bude nás v Hustopečích poučovat tenis a nohejbal. Hrajeme o samolepku na auto. „Jsem největší kopyto na míčové hry“. Soupeři jsou taková jména jako Kopecký, Kresta, Gavlák,….. “ Usmívá se Jiří Volf - jezdec.

„Karel Louda tentokrát žádnou finanční odměnu neslíbil, že prý jsme pak moc přemotivovaní. Hustopeče se nám moc libí. Doufám, že dopadneme minimálně tak jak já s Ballayem minulý víkend na rally Bratislava. (3-tí ve třídě a 12-tí absolutně)“ Komentuje s úsměvem Jiří Volf - spolujezdec.

„Auta utrpěla v Krumlově hodně šrámů a tak se mechanici rozhodně nenudí. Vše by jsme měli ale zvládnout a vozy jak Honzy Jelínka, tak Jirky Volfa by měly být nachystány včas a doufám, že obě posádky soutěž úspěšně dokončí a získají body. Dnes se polepovalo a zítra nás čeká ještě optimalizace motorů a test auta.“ Líčí situaci teamu Miroslav Jandík – APID příprava vozů.



VOLF MEDIA SERVICE
www.volfjirka.cz,

 

tisková zpráva posádky Jiří Volf – Jiří Volf


 
 
Fotogalerie:   Ve stopě Valašské zimy 2008 - foto Petr Bača

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose