www.car.cz
 

V Brně autíčka a na dohled i Autotec a Dopravní nostalgie
     2.6.2008 06:05 - tisková zpráva


Vážení sběratelé a modeláři, ... a všichni přátelé … všeho, co má čtyři kola (nebo i víc):

dovoluji si VÁS pozvat na naši brněnskou, v pořadí již 130."autíčkovou burzu", neboli výměnné setkání modelářů a sběratelů všech typů automobilových modelů všech měřítek,

nazvané B R N O  1 : X, které se bude konat  v SOBOTU 7. června 2008, ve velkém sále budovy ombudsmana (KVOP=kanceláře veřejného ochránce lidských práv), v Brně na ul. Údolní 39 , což je téměř v centru města, přímo naproti porodnici na Obilním trhu. Patronaci má Technické muzeum v Brně ( Kruh přátel TMB - sekce automobilové modely).  

Čas konání je : od 7:45 – 11:45 hod.  (smluvní doba pronájmu sálu)

Přednostní vstup  jen pro vystavovatele (= nájemce stolů) ... je již od 7:30 hod.

Vystavovatelé, ale i návštěvníci burzy mají možnost po dobu konání burzy (POZOR, ... ne však dříve než v 7:15 hod. ráno), zaparkovat si svá vozidla na hlídaném parkovišti BEZPLATNĚ ! – a to přímo před vstupem - v kamerou hlídaném areálu KVOP, s vjezdem přímo z ulice Údolní.  Ve vjezdu přijedete k závoře, zazvoňte, nahlaste, že jedete na akci setkání klubu sběratelů a vrátný Vám závoru otevře. Vjezd se samozřejmě nesmí blokovat.

Bude-li parkoviště plné (≥25vozů), a vrátný Vás odmítne vpustit dovnitř, nevynucujte si vjezd. Můžete zaparkovat o 50m dále směrem k centru, na druhém - menším,  avšak nehlídaném parkovišti. Při výjezdu ven z parkoviště se Vám závora automaticky zvedne.

Další termíny v roce 2008: sobota 6.9. ;   4.10. ; 8.11.; a stříbrná neděle 14.12.2008. Kalendář termínů sběratelských burz v ČR (i Evropě) na celý rok 2008 lze obdržet na burze.

Těším se na brzké shledání.

Organizátor :  Ing. Pavel Sobol, Brno (info: soam@volny.cz )

 

POZOR !!  – v tento den  můžete SOUČASNĚ navštívit další zajímavé akce v Brně:

1)     areál BVV – AUTOTEC  (4.-8.6.2008) ....výstava nákladních automobilů a doplňků

2)     akce „Dopravní nostalgie“ , zahrnující jízdu parním vlakem do Blanska a zpět,

3)     akce „Dopravní nostalgie“ k výročí 50.let vozovny Medlánky (10-17h.), kde si můžete prohlédnout tramvajové depo, kde budou i prohlídky vozidel DPmB, modelová kolejiště, výstava autobusů, trolejbusů, jízda parní, koněspřežnou i jinou historickou tramvají i historickým autobusem na náměstí Svobody (do centra a zpět) + prodej suvenýrů na  nám Svobody,

4)     v areálu SŠ informatiky+spojů-naproti vozovně Komín budou k vidění železniční modely, funkční modelová kolejiště (mezi vozovnami bude kyvadlová doprava)

akce 2)+3) pokračují ještě druhý den (8.6.2008)

PR


 
 
Fotogalerie:   Škoda Tuning Doksy 31.5.2008

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose