www.car.cz
 

Návěsová technika s vysokou kvalitou se také představí na Autotecu
     2.6.2008 06:20 - tisková zpráva


PANAV nabídne zcela nová přípojná vozidla

Nabídka společnosti PANAV je tradičně široká. V současnosti aktuálně obsahuje vozidla od valníků přes sklápěče, kontejnerová vozidla, nosiče výměnných nástaveb, podvalníky, speciály - jako třeba vozidla pro přepravu dřeva, či přepravu osobních automobilů, skříňové návěsy v mnoha velikostech (od 10 do 35 t, s délkou 6 – 13,5 m).

 

Řada z těchto výrobků se objeví i v expozici této firmy na výstavišti v Brně. Jako novinku si zde budou moci návštěvníci prohlédnout například i tříosý tandemový přívěs TV24L, tentokrát ve valníkovém provedení. Užitečná nosnost přívěsu TV 24 L je 18 840 kg, ložná plocha – délka 7 760 mm, šířka 2 488 mm, výška 3 010 mm.

 

KÖGEL s návěsy řady MAXX

Páteř nabídky letošní veletržní účasti v Brně bude tvořit jeden z pilířů současných úspěchů firmy Kögel - návěsy řady Maxx. Centrem pozornosti bude zcela jistě velkoobjemový extra dlouhý návěs Big-MAXX a novinka – nový nápravový systém Kögel TRAX. Kromě návěsů budou v Brně představeny i možnosti financování a nové provozní a servisní služby – TRAX LIFE a MAXX SERVICE.

 

SCHMITZ CARGOBULL  představí další možnosti návěsu VARIOS

Schmitz Cargobull AG představí kromě jiného i produkt, který má v dopravních systémech určitě velkou budoucnost. Jedná se o návěs Varios, který je uzpůsoben k přepravě nejen po silnici. Tento návěs je vybaven systémem Huckepack, který umožňuje jeho nakládání na vagony. Vagon společně s návěsem budou mít návštěvníci možnost zhlédnout na volné ploše A, kde se také dozvědí způsob, jak v praxi funguje kombinovaná doprava z České republiky směrem do západní Evropy. Jedinečností spojení návěsu Schmitz Cargobull Varios a vagonu AAE Twin je, že je možné návěs s vnitřní ložnou výškou 3 000 mm naložit a bezpečně přepravovat po schválených železničních tratích. Návěs je vybaven certifikátem, který připouští rychlost přepravy až do 140 km/h.

  

Nejnovější trendy i v servisu a garážové technice

 

BOSCH s širokou nabídkou novinek

Největší novinkou prezentovanou na veletrhu AUTOTEC 2008 bude rozšíření portfolia o měření geometrie náprav. Představí se nová řada Bosch FWA 4xxx, která nabízí efektivní a na obsluhu jednoduché měření geometrie náprav osobních i užitkových vozů. V oblasti vstřikování nafty přichází Bosch se zkušební soupravou Bosch CAM 847, která umožňuje testování systémů sdružených vstřikovačů UI (Unit-Injector) a systémů UP (Unit-Pump). Velkým tahákem bude i nejmodernější dieselové vysokotlaké čerpadlo 4. generace Common Rail CP4, které má maximální pracovní tlak do 2 000 barů a je vyráběno v Jihlavě.

 

 

AIKIDO najdete u společnosti REMA TIP TOP INCO-CZ

REMA TIP TOP INCO - CZ spol. s r.o jako novinku pro letošní veletrh AUTOTEC připravila nejkomplexnější automatický montážní stroj AIKIDO. Mimo standardní kola umožňuje práci i se všemi RUN-FLAT systémy (např. SST, BSR, PAX), nízko profilovými pneu a OFF-ROAD koly.

 

 

Novinky v měření geometrie u firmy HOMOLA

Firma HOMOLA s.r.o. představí jako novinku zařízení Hofmann 670 – elektronická 3D geometrie. Zařízení umožňuje rychlé a spolehlivé měření geometrie během několika minut. Třírozměrné zaměření poskytuje absolutně přesně naměřené hodnoty, zabraňuje možným zdrojům chyb. Nízký počet nastavení, kdy program probíhá automaticky, zjednodušuje obsluhu.

 

 

RPJ INTERNATIONAL s moderní likvidací vraků

Společnost RPJ International s.r.o. představí na veletrhu Autotec 2008 kromě jiného i zařízení SEDA - kompletní linku na odsátí provozních kapalin z autovraků, včetně doplňků na vyřezávání autoskel, likvidaci airbagů a střihání katalyzátorů.

 

 

ALLSTAR se dvěma expozicemi

Společnost ALLSTAR TRADING, s.r.o. se bude na veletrhu AUTOTEC 2008 prezentovat hned na dvou místech. Jedna expozice bude zaměřena na autoelektriku, druhá pak bude koncipována pro nový produkt na českém trhu – autokosmetiku americké firmy CLEAN PLUS. Z oboru autoelektriky je novinkou testovací stolice OPAL pro alternátory a startéry firmy DACTEM Technologies. Dále se veřejnosti představí plnička klimatizací výrobce Magneti Marelli. Od Magneti Marelli zde bude také další novinka - TESTER TECH TRUCK – diagnostika určená k diagnostikování řídicích jednotek osobních a nákladních vozidel, trucků, autobusů, tahačů, přívěsů, návěsů a zemědělské techniky.

 

 

Diagnostický výkonový test u TECHNOLOGY GARAGE

TECHNOLOGY-GARAGE spol. s r.o. nabízí řadu let diagnostická zařízení motorů od italské firmy BRAIN BEE S.p.A.. Tato firma nyní uvádí novinku – DIAGNOSTICKÝ VÝKONOVÝ TEST DPT. Jedná se o softwarovou aplikaci rozšiřující diagnostické možnosti pro zákazníky, kteří mají již zakoupenu sériovou diagnostiku tohoto výrobce z řad FASTBOX, F-BOX, ST-6000, ST-8000. DPT umožňuje změřit výkon motoru (v kW), ztrátový výkon (v kW), výkon na kolech (v kW) a točivý moment motoru (v Nm) jakéhokoliv vozidla na základě výpočtů z informací získaných z protokolu EOBD (benzínová vozidla po r. 2000 a dieselová po r. 2004).

 

 

Nová portálová mycí linka od CECCATA

Firma Italmec spol. s r.o. jako dodavatel kartáčových mycích technologií pro automobily od jednoho z největších výrobců v oboru, firmy Ceccato, bude vystavovat inovovaný typ portálové mycí linky pro nákladní automobily a autobusy všech velikostí a typů. V expozici firmy Italmec ale najdeme i široký sortiment profesionálního ručního nářadí Beta, včetně široké nabídky akčního zboží a novinek, určených pro tento rok.

 

 

IHR Autodíly s.r.o. s širokým sortimentem

Společnost IHR Autodíly s.r.o. přiveze do Brna hned několik novinek. Z oblasti autoelektriky se jedná o pojistky typu FKS pro  napětí 32-80 V, FK pro napětí 80 V, FB; dále pojistkové pásky s ochrannou proti vyhoření pro napětí 80 V; skleněné pojistky Fast Acting a Time Lag pro napětí 250 V; svítící pojistky Smart glow MINI 12 V; svítící pojistky Smart glow Standard ATO 12 V; bateriové svorky CF 8 Fuse pro napětí 58 V; pojistky Low MINI pro napětí 32V; Compact Fuses pro napětí 58 V; odbočovače MINI a ATO pro 58 V napětí; nové typy zapalovacích cívek a také speciální typy nových vypínačů a spínačů pro stavbu vozidel ve standardu NATO. V oblasti filtrace jsou mezi novinkami například kompletní sada filtrů pro vozy Škoda Fabia. U chlazení a regulace pak mezi novinky nabízené touto společností jsou elektricky předehřívané termostaty nebo AGR a EAGR ventily. Najdete zde ale také nové typy klimaticky vysoce odolných stíračů s možností výměny stíracích lišt, nebo nové typy lepidel a tmelů pro automobilový průmysl a opravárenství a další výrobky.

 

 

Široká paleta výrobků u MAHA CONSULTING

MAHA Consulting s.r.o. nabídne ve své expozici kromě jiného také systémy ke stahování a archivaci dat z digitálních tachografů. Společnost TachoControl DATA (dceřiná společnost firem MAHA Maschienenbau Haldenwang a SEMMLER) nabízí produkty a komplexní řešení pro stahování, analýzu a archivaci dat z digitálních

tachografů. Dále si zde můžete prohlédnout přístroj pro servis a údržbu automobilových klimatizací, nebo elektronické zařízení pro měření parametrů geometrie náprav užitkových vozidel a autobusů a řadu dalších produktů.

 

 

Komplexní řešení pro přepravce na stánku SAF- HOLLAND

Společnost SAF-HOLLAND Czechia bude na letošním veletrhu AUTOTEC prezentovat především fúzi společnosti SAF s americkou firmou HOLLAND spolu s rozšířením palety produktů právě o výrobky této firmy.Dále se také představí agregát ALL-IN s kompletní zárukou. SAF-Holland Czechia nabízí kompletní řešení pro výrobce vozidel a přepravce. Kromě toho, že společnost je úspěšným specialistou pro integrované podvozkové, nabízí rovněž další kvalitní součástky a náhradní díly pro užitková vozidla. Kromě vlastních navijáků, tahačů točen a královských čepů distribuuje SAF-Holland Czechia také ocelové a hliníkové ráfky, dále blatníky i skříně na nářadí značky Sauermann, brzdové soustavy Haldex a navijáky Haacon, osvětlení od firmy Aspöck a závěsná zařízení Orlandi.

 

 

Více informací o veletrhu AUTOTEC 2008 hledejte na www.autotec.cz

 PR


 
 
Fotogalerie:   EP trucků v Mostě a Buggyry, sobota, foto Buggyra

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose