www.car.cz
 

Šestou soutěž seriálu MS enduro si před šestidenní vyzkouší
     tisková zpráva


SLOVENSKO - Povážská Bystrica 26.-27.6.2004

Šestou soutěž seriálu mistrovství světa si před šestidenní vyzkouší

i Jan ZAREMBA na KTM 125 z týmu KBS ÚAMK Unhošť

Nadcházející víkend čeká většinu našich reprezentantů šestý podnik mistrovství světa v enduru v Povážské Bystrici. A protože jediným stálým jezdcem v tomto seriálu je Víťa Kuklík (KTM Racing team), z pohledu ostatních našich soutěžáků půjde před letošní šestidenní, která se jede v polovině září v okolí Polských Kielců, o první letošní konfrontaci se světovou elitou.

Na start se postaví tentokrát společně s Kuklíkem také Jan Zaremba, Pavel Melichar, Michal Rudolf (všichni KBS ÚAMK Team Unhošť), Zdeněk a Martin Gottvaldovi (Cagiva Endurosport Brno), Martin Malát (Motoklub Jiřetín) a dále pak junioři Lukáš Kroupa, Tomáš Loukota, Jakub Horák,Lukáš Sedláček (všichni KBS ÚAMK Team Unhošť), Tomáš Císař a Tomáš Marek (Motosport Vojkůvka).

Pokud bude mít k dispozici motocykl, tak o startu uvažoval i Roman Michalík. Ten ale zároveň tvrdí, že na světovou špičku má letos stále ještě málo natrénováno a tak jeho start není opravdu stoprocentní i v případě zajištění motocyklu.


Zvláštní ustanovení + časový plán



L. Krupička
 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose