www.car.cz
 

Kopná bude ZNAČIT příjezdová místa k rychlostním zkouškám
     tisková zpráva


TISKOVÁ INFORMACE č. 4
Kopná pro diváky: značená příjezdová místa k rychlostním zkouškám
 
Pořadatelé XII. IMPROMAT Rallysprint Kopná připravili pro diváky novinku v podobě značených příjezdových míst k rychlostním zkouškám. Celkem pořadatelé z Motorsport Klub MTK – Podkopná Lhota vybrali jedenáct míst.
 
Inspirovali jsme se rakouskou Janner rally. Jedná se o informace pro diváky, kteří přijedou do neznámého prostředí. Pomocí označení se dostanou do určitého místa, přičemž na mapě tato cesta nemusí být vůbec uvedena. Jedná se o velmi dobrou informaci pro diváky. Tato služba pro fanoušky rallysportu se nám u našich jižnách sousedů velmi zalíbila, proto jsme se rozhodli ji použít na Kopné,” uvedl Josef Minařík, zástupce ředitele.
 
V praxi to znamená, že návštěvníci rallysprintu se pomocí naváděcích šipek dostanou k uvedenému místu na rychlostní zkoušce. Přesné označení diváckých tipů naleznou v oficiálním programu soutěže. Pořadatelé vybrali celkem jedenáct diváckých míst a označili je podle začátečních písmen abecedy od A do K.
 
Oficiální program rallysprintu včetně přehledných map rychlostních zkoušek, časového harmonogramu, diváckých tipů a seznamu přihlášených posádek najdete od začátku týdne na vybraných čerpacích stanicích zlínského regionu. Prodejní cena programu je 20 Kč.
 
 
 
 
Ve Slušovicích 22. června 2004                                                    Roman ORDELT
                                                                                                         tiskový mluvčí
                                                                                            IMPROMAT Rallysprint Kopná

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose