www.car.cz
 

Hokejista Vladimír Růžička si vybral Audi A6 Avant
     10.6.2008 10:56 - tisková zpráva


Vladimír Růžička, generální manažer a hlavní trenér hokejového klubu HC Slavia Praha, bývalý hokejový reprezentant a kapitán českého týmu v době legendárního vítězství na olympiádě v Naganu, rozšířil řady majitelů vozů značky Audi. Z rukou vedoucího Divize Audi Petra Neústupného převzal klíče od Audi A6 Avant 3.0 TDI v blankytně modré barvě.

Vozy se čtyřmi kruhy na kapotě nejsou pro Vladimíra Růžičku žádnou novinkou, jeho posledním vozem bylo Audi A6 v provedení limuzína.

„S mojí poslední A-šestkou jsem byl maximálně spokojený a jsem nyní rád, že mohu pořádně vyzkoušet i provedení Avant. Tak jako u minulého vozu jsem zvolil stálý pohon všech kol quattro, který vozu poskytuje skvělé jízdní vlastnosti. Stejně tak jsem velkým zastáncem motorů TDI, které jsou velice živé a přesto hospodárné,“ prozrazuje Vladimír Růžička.

 Audi A6 Avant představuje dokonale namíchanou směs atraktivního designu, dynamiky, funkčnosti a potěšení z řízení.

V současné době se vozy Audi nabízí s mimořádně výhodným akčním paketem Style Sport. Akční paket se vztahuje na šestiválcové motorizace modelů Audi A6 Limuzína nebo Audi A6 Avant. Výbava nabízená v rámci akčního paketu zahrnuje exteriérový paket S line a sportovní paket S line, 19" hliníková kola se sedmi dvojitými paprsky, sportovní kožená vyhřívaná sedadla a rohožky s koženými kédry.  Velice oblíbené manažerské vozy lze nyní pořídit i s výhodnou nabídkou leasingu a úvěru s RPSN (roční procentní sazbou nákladů) ve výši maximálně 4 %.

Vůz Audi A6 Avant 3.0 TDI převzal Vladimír Růžička u autorizovaného prodejce Audi, firmy Auto Jarov.

 

 

 

Tiskové informace, ceníky a technická data v elektronické podobě najdete na www.audi.cz

 

 

Audi je celosvětově uznávaným konstruktérem a výrobcem automobilů prestižní třídy. Prodeje Audi už dvanáct let nepřetržitě rostou, v roce 2007 automobilka Audi prodala 964 151 vozů, což představuje meziroční nárůst o 6,5 % oproti předcházejícímu roku.

Prodeje automobilů Audi na tuzemském trhu rostou už 13 let po sobě – vloni se pro vozy Audi  v ČR rozhodlo 3340 zákazníků, což oproti 2804 vozům prodaným v roce 2006 představuje nárůst 19,1%. Audi je tak opět nejúspěšnější prémiovou značkou na českém trhu.

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Agrotec New Holland Rally Hustopeče 2008, foto Jiří Dokulil

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose