www.car.cz
 

V Tišnově dojel Petr Hozák na slušném 7. místě
     10.6.2008 23:06 - tisková zpráva


V Tišnově dojel Hozák na 7. místě

 

Praha (10. června 2008) O uplynulém víkendu ve dnech 6. – 7. června v Tišnově se konala třetí soutěž letošního Mistrovství ČR Eurostroj Rally Tišnov.  Petr Hozák obsadil sedmé místo.

 

Tak jako v Lužických horách jel s Vítem Houštěm, se kterým získali při prvním letošním závodě 3. místo. V letošní soutěži MČR sprintrally se tak dvojice startující pod hlavičkou PAMK Klatovy s 28 body stále udržela na 6. příčce.

 

Na startovní listině bylo 111 posádek ze čtyř evropských zemí. Kromě Česka a Rakouska zde měly své zastoupení rovněž Slovensko i Maďarsko. Soutěž se skládala ze tří rychlostních zkoušek, které každá posádka projela třikrát. „Ačkoliv jsme měli větší ambice, na sedmé a osmé „RZetě“ jsme ztratili díky špatné volbě pneumatik. Bylo velmi proměnlivé počasí, suchá místa střídaly proudy vody na silnici a bylo velmi těžké určit správné obutí.

 

Navíc mi více vyhovuje šotolinový povrch a tak ani jednu „RZetu“ se nám tady nepodařilo zajet pod 5. místo. Byla to trochu loterie, v každé soutěži je potřeba mít i trochu štěstí. Když nás na trati třeba upozornili kvůli překážce zbrzdit a pak jsem uviděl uprostřed tratě vykračujícího si páva, nevěděli jsme, jestli se máme začít smát,“ dodává Petr Hozák. Soutěž dokončili na celkovém 7. místě a připsali si do průběžného pořadí MČR sprintrally dalších 9 bodů. V letošní soutěži MČR sprintrally se tak dvojice startující pod hlavičkou PAMK Klatovy s 28 body udržela stále na 6. příčce.  

 

Pubblicita s.r.o

PR


 
 
Fotogalerie:   Eurostroj Schlager Rally Tišnov 2008 pohledem Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose