www.car.cz
 

Janák je pořád churav a musí vynechat již třetí podujetí
     11.6.2008 20:22 - tisková zpráva


Jiří Janák je pořád nemocný  11.06.2008

Žaludeční potíže Jirky Janáka neustávají ani po čtyřech dnech. Původní diagnózu střevní chřipky zřejmě vystřídá bakteriologické onemocnění, jenž si vyžádá další léčbu. Znamená to, že český závodník bude muset vynechat již třetí podujetí.

Potíže ho totiž chytly minulý týden v Belgii, kde mu znemožnily testovat na okruhu ve Spa. Vystupňovaly se o den později, kdy byl Jirka nucen pro akutní bolesti vyhledat lékaře. Definitivně tak musel zapomenout i na start v mosteckém klání, kde měl poprvé v letošní sezóně hájit barvy českého týmu K plus K Motorsport ve sprintu i vytrvalostním závodě.

Nepotěšilo ho ani to, že i když dodržel léčbu a přísnou dietu, problémy neustaly, což znamená, že neodletí ani na další testování do anglického Silverstonu. „Včera jsem byl na kontrole a protože potíže pořád přetrvávají, absolvoval jsem další vyšetření. Výsledky se dozvím ve čtvrtek, ale strašně mě mrzí, že musím vynechat testy v Anglii. Vím, jak je v Supercupu testování důležité a já kvůli nemoci zmeškám již druhé za sebou,“ řekl zklamaný Jirka Janák. 


 Do závodního vozu tak Jirka usedne nejdříve asi až za devět dní, kdy se účastníci Porsche Mobil 1 Supercupu potkají po přestávce v Magny Cours.

 

www.jiri-janak.com  

PR


 
 
Fotogalerie:   Ecce Homo 2008, foto Pavel Schamberger

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose