www.car.cz
 

Miroslav Levora pokračuje ve sbírání předních umístění
     12.5.2008 21:11 - tisková zpráva


Ve třídě A5 se na jih Čech sjelo sedm posádek, tedy zatím nejvíce v dosavadním průběhu sezóny. „Do Krumlova jsem se těšil, je to moc hezká soutěž. Nádherné prostředí a pěkné tratě. Byl jsem také rád za proměnlivé počasí, které si pořadatelé objednali. Jediné, co mě trošku mrzí, jsou stále stejné rychlostní zkoušky s minimálními změnami,“ říká o závodu samotném Miroslav Levora.

Do čela soutěže šel hned od začátku favorit třídy, Petr Brynda, následován Mirkem Levorou. Po problémech třetího jezdce průběžného pořadí, Libora Šaška, měl Mirek již dostatečný náskok před dalším v pořadí, Vlastou Hodaněm. „Soustředili jsme se na souboj s Liborem Šaškem, ale po jeho problémech na začátku soutěže nám nezbylo nic jiného, než kontrolovat druhé místo a neudělat zbytečnou chybu. Měli jsme tak velký prostor na vylepšení rozpisu.“

Do druhé etapy nastupoval Mirek Levora jr. s jasným cílem – jízdou bez rizika udržet druhé místo a dál zlepšovat spolupráci s Pavlou. To se podařilo a dvojice Levora – Třebínová si dojela pro druhé místo, pro tým Auto Power tak jde o třetí pódiové umístění v řadě.

„Průběh soutěže byl bez sebemenších problémů. Auto, já i Pavla jsme fungovali na sto procent. S výsledkem jsem samozřejmě spokojen, s naším výkonem rovněž,“ komentuje na závěr mladý jezdec.

Dalším startem posádky Miroslav Levora jr. - Pavla Třebínová bude nová soutěž v rámci MMČR, Agrotec New Holland rally Hustopeče, která se pojede koncem května na jihu Moravy.

Tomáš Němec

 


 
 
Fotogalerie:   Rallye Monte Carlo 2008 objektivem Martina Viďourka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose