www.car.cz
 

Pospíšil si z Košic odvážel body ve třídě u F2
     tisková zpráva


Na Košické soutěži body za A7 i Formuli 2

Na soutěž MSR Rally Košice byla Honda Integra Pospa Rally Teamu připravována obzvlášť pečlivě, soutěž s vysokým bodovým koeficientem bývá významná pro vývoj celého šampionátu. Trať úvodní okruhové zkoušky znal Pospíšil pouze „z doslechu“ a částečně z pěší prohlídky,neboť místo tréninku vážil cestu Košice –Praha a zpět na premiérové divadelní vystoupení své dcery, přesto zde posádka obsadila absolutně 14.místo. Druhý den na RZ 2 Pospíšil příliš šetřil techniku,výsledkem bylo až 29.místo a propad i ve třídě na 5.místo,obdobný výsledek byl i při druhém průjezdu RZ Slanec.

Zbylé RZ posádka „stahovala“,místy navlhlý povrch RZ však nabádal k opatrnosti. Do druhé etapy byla posádka nucena vzhledem k nočnímu dešti vyrazit na „mediích“, zejména však na 15km RZ Bankov,kde výkon a charakter vozu dával naději na výsledek docházelo k přehřátí pneumatik,11. resp. 9.čas absolutně posouval posádku i ve třídě.Při závěrečném průjezdu RZ Bankov již „na suchých“si posádka zapsala 5.čas absolutně, konečným výsledkem je tak 2. místo ve třídě i body za 4.místo ve sk. A.

Vedení týmu s potěšením konstatovalo, že se pořadatelům podařilo zamezit nechutnému chování diváků z minulého roku a posádka se tak mohla soustředit pouze na sportovní výsledek, rovněž tak práce záchranných složek při nehodě Martina Knajzla včetně nasazení vrtulníku byla na úrovni soutěže ME.


Tisková informace Pospa Rally Teamu.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose