www.car.cz
 

Norisring spokojenost zatím Jirkovi Janákovi nepřinesl
     28.6.2008 07:39 - tisková zpráva


Po pátku, stráveném na městském okruhu Norisring, Jirka Janák příliš spokojený nebyl. První volný trénink Porsche Carrera Cupu ukončil na 14. místě, odpoledne pak ve druhém nedosáhl výše než na 19. příčku.

I když ve trénincích se fakticky o ničem nerozhoduje, Jirka očekával, že jeho dnešní bilance bude optimističtější. „Dnešek je pro mě obrovským zklamáním. Naštěstí se ještě o ničem nerozhodovalo a já doufám, že zítra v kvalifikaci bude vše jinak.“


Náladu si český závodník částečně vylepšil v dopoledním volném tréninku v seriálu ADAC GT Masters (www.adac-gt-masters.de), jenž absolvoval jako host týmu Mühlner Motorsport. Šestou příčkou dokázal poslat za sebe i svého podstatně zkušenějšího „týmového“ kolegu Franka Stipplera. Odpoledne ho pak čekala ještě kvalifikační jízda pro první závod, který se pojede zítra.

V ní Jirka zajel čas, díky kterému odstartuje do zítřejšího klání z desátého místa. F. Stippler jim zas ve druhé části kvalifikace zajistil start do nedělního závodu z deváté příčky.

Kvalifikace pro Porsche Carrera Cup je na programu zítra v 10:45 hod.

www.jiri-janak.com

 


 
 
Fotogalerie:   WTCC 2008 v Brně, hrdina obou závodů Al. Zanardi objektivem Jirky Maršíčka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose