www.car.cz
 

San Maríno: Jakub Smrž odstartuje ze slušného 7. místa
     28.6.2008 18:44 - tisková zpráva


V San Marine skončil v superpoli na fantastickom 7. mieste, čo znamená, že zajtra vo svetovom šampionáte na Majstrovstvách sveta Superbikov (MS SBK), tentokrát na okruhu v San Maríne, vyštartuje zo 7. pozície.

Svojimi 56 bodmi je v rebríčku , čo ho radí na priebežné 15. miesto celkového poradia. Uvidíme, ako sa mu bude dariť v zajtrajších závodoch. Dnes opäť potvrdil, že patrí do prvej desiatky jazdcov v najsilnejšej triede.

MS SBK sú opäť aj v tomto roku veľmi vyrovnané a plné dramatických súbojov navyše podstatne viacej sa do boja o popredné umiestnenie zapája práve Jakub Smrž. Exkluzívny formát tejto súťaže zaručuje divákom dvojnásobnú dávku vzrušenia a zábavy. Behom jedného popoludnia totiž jazdci absolvujú dva preteky.

Jakuba Smrža, pretože v tejto sezóne dosahuje opäť lepšie výsledky ako minulý rok, určite bude zaujímavé sledovať nielen zajtra v San Maríne, ale už 20.7.2008 na domácej pôde na okruhu v Brne (CZ). MS SBK Brno sa uskutočnia už najbližšie spomedzi všetkých závodov. Ešte dnes a zajtra môžete sledovať MS Superbike v San Marine. Keďže Jakub Smrž má pred domácim závodom vybojované vcelku dobré priebežné umiestnenie, určite bude chcieť v Brne 20.7. toto postavenie podstatne vylepšiť a vy diváci sa máte na čo tešiť.

Napriek tomu, že motocykle MS SBK sú podstatne bližšie k bežnej produkcii a tie jazdiace seriál Moto GP, môžu dosahovať rýchlosť až 325 km za hodinu a prejsť okruh len o niečo málo pomalšie ako závodné stroje MotoGP.

Tento víkend je určite dobrou pozvánkou na letné preteky motocyklov na brnenskom okruhu, ktoré ako prvé odštartujú práve MS SBK a to 18.-20.7.2009 v Brne.

Viac o podujatí: www.worldsbk.sk  

Predpredaj lístkov: www.ticketportal.sk  

PR



 
 
Fotogalerie:   Junior Martin Semerád, testy s EVO IX. před Bohemií, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose