www.car.cz
 

Do Štikovské rokle již najíždějí první závodníci. ME o tomto víkendu
     3.7.2008 11:09 - tisková zpráva


Do Štikovské rokle již najíždějí první závodníci

 

Od čtvrtečního rána je čilý ruch v areálu Štikovské rokle, kam již začínají najíždět první závodníci, účastníci letošního Mistrovství Evropy. Trať je připravena, i když pořadatelé mají určité obavy z nahlášených přívalových dešťů.

 

V divizi 1 je podle posledních informací příhlášeno 26 jezdců, divizi 3A 46 jezdců, divizi 3  37 a divizi 3 JB 19 závodníků. Konečné číslo převzatých jezdců bude známo v sobotu ráno po ukončení technických přejímek.

 

V roli leaderů svých kategorií se v Nové Pace představí Matyáš Zeman ( JB ), Nerijus Naujokaitis ( D1 ), letošní suverén Ladislav Hanák ( D3A ) a Petr Turek ( D3 ).

Oficiálně se akreditovalo 67 novinářů a fotografů. Upozorňujeme na změny oproti zvláštnímu ustanovení v kategorii Junior buggy, které najdete v odkaze na stránkách www.autoklubnp.cz.

 

Zájemci se mohou rovněž zapojit do fotosoutěže, která je ve Štikovské rokli vyhlášena na celou závodní sezónu 2008 a její podmínky najdete v programech závodu ME. Je určena jak profesionálním, tak i amatérským fotografům.

 

Na závodišti bude rovněž možnost zakoupení knihy o historii motoristického sportu v Nové Pace.

 

 

 

Nová Paka 3.7. 2008                                               Pavel Vydra

                                                                             Tiskové středisko


 
 
Fotogalerie:   Vzpomínka na loňské WSBK v Brně od Jirky Navrkala

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose