www.car.cz
 

Lákavý projekt BFGoodrich Drivers Team pomalu vrcholí
     3.7.2008 11:12 - tisková zpráva


BFGoodrich Drivers Team – finální podoba 207 S2000

Do startu letošní Barum rally zbývá ještě dost času, ale to samé už neplatí v případě ojedinělého a velice lákavého projektu BFGoodrich Drivers Team, díky kterému právě na „Barumce“ usedne do špičkového a týmem Kronos Racing připraveného Peugeotu 207 S2000 vybraný český jezdec.

Který z českých pilotů to bude, o tom rozhodnou domácí motorističtí novináři v tajné volbě až koncem července, ale už nyní je jasné, v jakých barvách nabroušená dvěstěsedmička bude. Na bocích vozu přibyly jednak loga společnosti Mediasport.cz, která tento projekt v naší zemi spolupořádá, ale Peugeotu sluší především české národní barvy.

Jediné, nad čím stále zůstává viset otazník, je jméno českého jezdce, které bude Peugeot 207 S2000 zdobit. Stále pak platí, že šanci přihlásit se do BFGoodrich Drivers Team má úplně každý soutěžák s českou mezinárodní licencí a to do 15. července.

Každý z jezdců, který se tohoto projektu zúčastní by nám měl zaslat svojí fotografii (i více), potom stručný přehled jeho sportovní kariéry a dosažených výsledků a v neposlední řadě by měl napsat alespoň jeden důvod, proč si myslí, že právě ON by měl na „Barumce“ řídit Peugeot 207 S2000 a být plnohodnotným členem špičkového týmu Kronos Racing.

Své přihlášky zasílejte i nadále na email: info@mediasport.cz

Další informace lze obdržet od pana Filipa Schovánka
 
Mobil: +420 724 996 633
email: schovanek@mediasport.cz

 

tisková zpráva Mediasport.cz


 
 
Fotogalerie:   Z historie Rallye Bohemia, foto archiv pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose