www.car.cz
 

Pelhřimov nabízí pro soutěžící ubytování ve speciálně otevřeném hotelu
     9.7.2008 09:18 - tisková zpráva


Pelhřimov nabízí pro soutěžící výhodné ubytování během rally!

 

Pořadatelé V. CEBIA RALLYE PELHŘIMOV 2008 – Memoriál Tomáše Vojtěcha (1. - 2. srpna) z Rallye Klubu Pelhřimov v AČR nabízí soutěžním posádkám a doprovodům výhodné ubytování během samotné rally v centru soutěže.

 

„V současné době je problém sehnat v Pelhřimově a okolí ubytování na termín naší rally. Podařilo se nám vyjednat otevření tříhvězdičkového hotelu Rekrea, který je momentálně uzavřený. V minulých ročnících jsme měli s tímto ubytovacím zařízením velmi dobré zkušenosti a rovněž v letošním roce nám majitel poskytl hotel do pronájmu,“ uvedla Lucie Gnojková, ekonomka rally a vedoucí sekretariátu.

 

Hotel Rekrea nabídne své služby pouze přímým aktérům pelhřimovské rally, to znamená posádkám, mechanikům a členům jednotlivých týmů

 

„Všichni zájemci se mohou ozvat na mobilní telefonní číslo 777 327 087, kde jim poskytnu bližší informace. Cena za jednu osobu činí bezkonkurenčních 250 Kč. K dispozici je celkem sto dvacet lůžek ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Soutěžící zaplatí úhradu ubytování při administrativní přejímce během pátečního dopoledne,“ vysvětlila Gnojková. Ubytování je možné zajistit si pouze na jednu noc, to znamená z pátka na sobotu.

 

V žádném případě není pelhřimovský hotel Rekrea určen divákům. „Tuto možnost nabízíme výhradně soutěžícím CEBIA Rallye Pelhřimov za uvedenou symbolickou částku,“ uzavřela Gnojková.        

 

 

 

V Pelhřimově 7. července 2008                                                   Roman ORDELT

                                                                                                         tiskový mluvčí

                                                                                           CEBIA RALLYE PELHŘIMOV       


 
 
Fotogalerie:   Rally Bohemia 2008 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose