www.car.cz
 

Při „domácím“ závodě v Divákách Igol Team téměř kompletní
     10.7.2008 00:06 - tisková zpráva


Při „domácím“ závodě v Divákách se představil téměř kompletní Igol Berg-Trophy Team. Pro poruchu motoru svého Subaru Impreza WRX z minulého závodu ve Vsetíně chyběl pouze János Farkas. III.Seat Divácká 13 byla nešťastná pro Filipa Zelenského, který měl se svou Suzuki Swift havárii již v sobotním tréninku a dále již nepokračoval.

 

V silné konkurenci se do absolutní desítky vtěsnal pouze František Ančík, který s vozem Seat Ibiza Cupra obsadil dvakrát 10.místo. Ve své třídě E1-2000 bojoval po celý víkend s Tomášem Bekem (Renault Clio), ale vždy těsně prohrál a obsadil dvě druhá místa. V té samé třídě a s tím samým vozem bojoval pro změnu Stanislav Firtl s Rostislavem Pilařem (Ford Escort RS 2000) o třetí místo.

 

V sobotu se mu to ještě nepovedlo, ale v neděli o 0,325 sekundy byl již rychlejší. Dvě první místa si do Polska odváží Krzysztof Kogut (Fiat Cinquecento), který při malé konkurenci ve třídě E1-1150 neměl žádné problémy. Nejmladší Stanislav Firtl jr. (Renault Clio) obsadil v sobotu druhé místo ve třídě S-2000 za Alešem Ryšem (Opel Kadett) o pouhé 0,274 sekundy.

V neděli po nadějných tréninkových a jedné závodní jízdě musel pro poruchu poloosy bohužel odstoupit. Celý tým má stejně jako seriál KW Berg-Trophy přestávku a připravuje se na důležitý závod v Bánovcích nad Bebravou, který se uskuteční 2. a 3. 8. při MSR PAV.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   KW Diváky 2008, foto pořadatelů

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose