www.car.cz
 

Shell přichází na trh s novou kartou pro motoristy
     15.7.2008 16:17 - tisková zpráva


V Praze 15. července 2008 – Společnost Shell Czech Republic a.s. připravila pro své zákazníky z řad drobných podnikatelů další významný bonus – tankovací kartu Shell Card.

Živnostníkům zajišťuje pohodlné bezhotovostní tankování na čerpacích stanicích Shell po celém území České republiky a významně usnadňuje administrativu s výdaji za pohonné hmoty a provozem firemních automobilů. U vybrané čerpací stanice navíc nabízí svým držitelům stálou slevu na nákup paliv.

Shell Card je tankovací karta určená drobným podnikatelům, jimž umožňuje bezhotovostně hradit své náklady na pohonné hmoty a zboží či služby u každé čerpací stanice Shell v České republice. Majitelé Shell Card si mohou definovat jednu čerpací stanici, u níž mohou využívat stálou slevu na odběr PHM.

Přehled plateb obdrží majitelé karty každý měsíc na souhrnném výpisu, který zároveň slouží jako daňový doklad. Tankovací karta Shell Card tak zjednodušuje účetní administrativu a šetří drobným podnikatelům čas, který by strávili například vydáváním hotovostních záloh nebo dokumentací účtenek za jednotlivé nákupy pohonných hmot. O kartu si může každý zájemce snadno a rychle požádat na kterékoli čerpací stanici Shell. Tankovací karta platí na celém území České republiky na všech 177 čerpacích stanicích Shell a je určena zejména pro firmy, které mají až 10 automobilů ve svém vozovém parku.

„Jsme velice rádi, že můžeme českým drobným podnikatelům přinést bonus v podobě této karty,“ říká Vladimír Ivanov, marketingový manažer tankovacích karet společnosti Shell. „V dnešní uspěchané době, ve které je čas největším nepřítelem nás všech, je důležité si co možná nejvíce usnadnit každodenní starosti související s podnikáním. Shell Card je v tomto směru opravdu významným pomocníkem – podnikatelům šetří čas i peníze díky poskytnuté slevě na vybrané čerpací stanici,“ dodává Ivanov.

Více informací o nové Shell Card zákazníkům poskytne jakákoli čerpací stanice Shell v České republice.

O Royal Dutch Shell plc

Společnost Royal Dutch Shell plc je registrovaná v Anglii a Walesu, má centrálu v Haagu a její akcie jsou kótovány na burzách v Londýně, Amsterdamu a New Yorku. Společnost Shell působí ve více než 145 zemích světa v oblastech průzkumu a těžby ropy a zemního plynu, výroby a marketingu kapalného zemního plynu a zkapalňování zemního plynu, dále výroby, marketingu a přepravy ropných produktů a chemikálií a projektů zabývajících se obnovitelnými zdroji energie zahrnující větrnou a solární energii.

 

 

 

AMI Communications                                                           Shell Czech Republic

Dana Frumarová                                                        Petr Šindler

Senior Account Manager                                           Manažer komunikace

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Pohled na budoucnost automobilů ( léto 2008)

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose