www.car.cz
 

Dnes v podvečer v Olympii Brno: První patnáctka průběžné klasifikace MS superbiků
     17.7.2008 13:08 - tisková zpráva


Bowling, hvězdy,podpisy a to vše v Olympii

V nákupním centru Olympia v Brně se v dnešní podvečer uskuteční další akce spojená s blížícím se závodem MS Superbiků v Brně.

V předvečer MS Superbiků na Masarykově okruhu dojde v nákupním a zábavním středisku OLYMPIA BRNO k mimořádné akci, na kterou jsou pracovníci médií srdečně zváni. A o co se jedná? O bowlingové střetnutí mezi novináři a špičkovými jezdci mistrovství světa superbiků! Kdy? Dnes, tedy ve čtvrtek 17.7.2008 od 16.00 - 17.30 h. A kde? V Bowling Planet v Olympii v Brně.

Kdo proti komu?
První patnáctka jezdců průběžné klasifikace mistrovství světa superbiků v čele s Troyem Baylissem, Carlosem Checou, Maxem Neukirchnerem, Noriyukim Hagou, Troyem Corserem, Maxem Biaggim a Jakubem Smržem proti novinářům. A proč? To je snad jasné ne? Protože MS Superbiků konečně dorazilo po roce do Brna.

Ojedinělá možnost neformálních setkání a rozhovorů s motocyklovými závodníky světového renomé při vzrušující hře i v klidu nad stoly s bohatým rautem.

A navíc pak ještě něco i pro všechny ostatní!!! Následovat bude od 17.30 veřejná autogramiáda výše uvedených jezdců mistrovství světa superbiků v místech nákupního centra Olympia.

MPAFoto.com
PR


 
 
Fotogalerie:   WSBK Brno 2007 objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose