www.car.cz
 

Koho vyberou novináři do P 207 Super 2000 k Loixovi a Vouillozovi ...?Chtěl by i Trojan...
     18.7.2008 07:25 - tisková zpráva


Karel Trojan přihlášen v projektu BF Goodrich

Většina fanoušků rally u nás jistě zaznamenala projekt, se kterým přišla gumárenská společnost BF Goodrich a který nabízí vybranému jezdci jedinečnou možnost, pilotovat na letošní Barum Rallye ve Zlíně Peugeot 207 S2000, připravený a servisovaný týmem Kronos.

24. července 2008 sestaví BFGoodrich, Kronos Racing a mediasport.cz společný výbor českých novinářů, aby zvolili jezdce, který dostane příležitost řídit vůz Peugeot 207 Super 2000 v soutěži Barum Rally 2008. Hlasování proběhne tajně.

Zvolený jezdec se zúčastní české soutěže IRC ve stejných barvách BFGoodrich/Kronos Racing/mediasport.cz, jako další dva piloti týmu, Freddy Loix a Nicolas Vouilloz, kteří budou také startovat s vozem Peugeot 207 Super 2000.

Karel Trojan s Petrem Řihákem budou doufat v přízeň osudu a zejména komise, která určí vítěze. Vůz kategorie S2000 je samozřejmě finančně o mnoho náročnější, než je tomu u produkčního auta a tak by to pro dvojici hájící barvy týmu Korno Motorsport byla jedinečná příležitost.

Pamětníci se při této příležitosti jistě rádi upamatují na časy, kdy Karel Trojan vodil po tratích rychlostních zkoušek takové skbosty rallyové historie jako byla například Toyota Celica GT Four, Ford Escort, Toyota Corolla WRC, Ford Focus WRC nebo Škoda Octavia WRC.

Karel Koldovský


 
 
Fotogalerie:   

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose