www.car.cz
 

Ostrá Buggyra stráví víkend doma v Roudnici na MS ve vodním slalomu
     25.7.2008 09:44 - tisková zpráva


Buggyra na MS doma v Roudnici. Ale ve vodním slalomu a jako ozdoba

V průběhu tohoto víkendu se v Roudnici nad Labem uskuteční juniorské mistrovství světa ve vodním slalomu. Tým Buggyra International Racing System bude na akci zastoupen minimálně prostřednictvím "ostrého" tahače Davida Vršeckého! Účast samotného Davida je ovšem v této chvíli nejistá.

"Samozřejmě, že bych se rád podíval. Kromě toho se světové šampionáty nekonají v Roudnici, tedy v mém rodném městě každý den," řekl David, jehož účast může narušit plnění marketingových povinnosti v zahraničí. "Jedná se o věc tak trochu na poslední chvíli, nicméně je to zejména do budoucna natolik zajímavé, že v případě zájmu zahraničního partnera nebudu moci odmítnout."
"Podobné akcích pochopitelně vítáme," potvrdil manažer týmu Jan Kalivoda.

"Vodní slalom patří mezi vůbec nejúspěšnější české disciplíny. I když to tak na první pohled nemusí vypadat, umí být stejně jako závody tahačů hodně adrenalinový."

A nejen to. K roudnické vodě má tým Buggyra velmi kladný vztah. Ze zdejších totiž vzešla největší hvězda historie českého truckracingu a zakladatel týmu Buggyra Martin Koloc. Dvojnásobný šampión z let 1995-96 se dokonce věnoval přímo vodnímu slalomu. Jeho následovník, vedoucí muž průběžného pořadí letošního šampionátu David Vršecký se pak před svým přestupem k tahačům proháněl v roudnických "výsostných" vodách na vodním skútru.

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   I. Truck Trial Rally Milovice 2008

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose