www.car.cz
 

Kompaktní, sportovní vzhled : Nova Ibiza SportCoupé na autosalonu v Londýně.
     29.7.2008 11:56 - tisková zpráva


S NOVÝM PROGRAMEM PRO INDIVIDUÁLNÍ ÚPRAVY

• Kompaktní, sportovní vzhled
• Interiér s několika personalizovanými prvky
• Modelová řada rozšířena o čtyři nové barvy

Londýnský autosalon je první automobilovou výstavou, na níž SEAT veřejně vystavuje svou novinku Ibiza SportCoupé. Ta po květnovém uvedení pětidveřové verze doplňuje nabídku této úspěšné modelové řady španělské značky. Ibiza Sport Coupé přichází s novým designem exteriéru ve stylu kompaktního kupé, čímž se výrazně zvyšuje její sportovní přitažlivost.

Pro právě probíhající Londýnský autosalon (od 23. července do 3. srpna) vybral SEAT Ibizu ve verzi Sport a doplnil ji personalizovanými prvky, které dále zatraktivňují už v základním provedení přitažlivý vzhled nového modelu. SEAT tím uvádí do praxe novou strategii, kterou představil na mezinárodní novinářské prezentaci. Jejím cílem je postupné rozšiřování možností individualizace modelů Ibiza SC.

Na první pohled upoutá svůdný exteriér lakovaný oranžovým odstínem Lumina, který perfektně ladí se sportovním stylingem vozu. Exkluzivní barevnou paletu pro modely Ibiza SportCoupé doplňují laky modrá Galia, zelená Limette a šedá Furia. Nový model má také působivou černou střechu, která ještě více přitahuje pozornost.

Uvnitř je design ještě více personalizován pomocí doplňků a ozdobných prvků v barvě karoserie. Lze je nalézt například na volantu, řadicí páce, ve výplních dveří a kolem výdechů topné a ventilační soustavy. V barvě vozu je i celá měkčená plocha sahající od středového panelu přístrojové desky až ke dveřím spolujezdce a oblast kolem výdechu vzduchu mezi volantem a dveřmi řidiče. Dále je Ibiza SC vybavena atraktivními sportovními sedadly, čalouněnými kombinací kůže a černé Alcantary s dvojitým oranžovým stehováním.

SEAT věří, že bude moci svým zákazníkům nabídnout možnost individualizace jejich nových vozů Ibiza v podobném rozsahu jako u modelu vystaveného na Londýnském autosalonu.



Ibiza Sport Coupé bude na českém trhu v prodeji od října 2008.

PR


 
 
Fotogalerie:   CHOPARD GP Grobmingu od P. a T. Malých

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose