www.car.cz
 

MS Racing opět dokázal, že patří mezi TOP TEN týmy evropských Superstocků.
     8.8.2008 21:55 - tisková zpráva


Tisková zpráva týmu MS Racing 7/08 - Brands Hatch - GB
 
Do závodu v anglii na okruhu Brands Hatch nastupovali naši jezdci z 11. místa (Matěj Smrž) a místa 14. (Barry Burrell). Celý víkend tým usilovně pracoval na nastavení nové Hondy Fireblade se kterou na tomto okruhu neměl MS Racing žádné zkušenosti. Opravdu se dařilo a to tak, že Matěj v nedělním ranním Warm-upu dokázal vyhrát a to skoro o dvě vteřiny před druhým Robertsem na stroji Ducati 1098R. Tento Warm-up se jel na mokru a všichni z týmu doufali, že počasí a situace zůstane stejná i pro závod.

Na závod trať osychala a bylo možné použít tři druhy pneumatik. Suché, mokré nebo tzv. intermedia (něco mezi suchou a mokrou pneumatikou). Barry zvolil zlatý dobrý střed pro přední i zadní kolo, Matěj sázel více na mokro a obul dopředu mokrou pneumatiku a dozadu intermedii.

Závod se vyvíjel opravdu dobře pro české barvy, Mates dokázal z jedenáctého místa neuvěřitelně odstartovat a po prvním kole se hned usadil na třetím místě za italem Baioccem na Kawě a francouzem Bergerem na stejném stroji Honda CBR1000RR Fireblade. Tuto pozici držel až do devátého kola závodu. V tomto kole už ale přední mokrá pneumatika nevydžela tempo a Mates se odporoučel k zemi.

Jeho týmový kolega Barry Burrell odstartoval vlažneji, v prvním kole byl třináctý. Závod vypsaný na 14 kol zvládl výborně a postaral se o další body pro jihočeský tým MS Racing, když skončil na skvělém sedmém místě.

Tým MS Racing opět dokázal, že patří mezi TOP TEN týmy evropských Superstocků. Po sedmi závodech se ještě nestalo, aby alespoň jeden z jedců neskončil v první patnátce bodovaných jezdců.

 

Více hledejte na oficiálních stránkách týmu:  www.msracing.cz


S pozdravem, MS Racing.
 
PR


 
 
Fotogalerie:   ME v driftech 2008 premiérově v Praze objektivem Romana Langera

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose