www.car.cz
 

Beat the Best je název nové soutěže o úspoře paliva společnosti Continental:
     7.8.2008 21:57 - tisková zpráva


Pneumatiky Continental vedou k úsporám celkových provozních nákladů vozového parku

Otrokovice, srpen 2008. Máme dlouhodobé zkušenosti s tím, že zákazníci dosahují nižší spotřeby pohonných hmot díky našim pneumatikám Continental. V souvislosti s touto skutečností pořádáme v letošním roce soutěž v několika evropských zemích.

I v České republice jsme vyzvali své zákazníky, aby se předvedli a ověřili si, že mohou s pneumatikami Continental ušetřit. Mohou dosáhnout nejvyšší úspory pohonných hmot ve srovnání s předchozím obdobím a stát se vítězi soutěže Beat the Best! Uvidíme, kdo se stane českým šampiónem v úspoře paliva!

 

Soutěž začala prvního června 2008 a poběží do konce srpna. Tato soutěž probíhá zároveň v několika zemích Evropy. Účastníci snížením spotřeby přispějí ke snížení svých provozních nákladů, ale také i k menší zátěži životního prostředí díky nižšímu vypuštěnému objemu CO2.

Vítězem soutěže se stane ten účastník, který dosáhne nejvyššího procentního snížení spotřeby paliva v porovnání se stejným obdobím loňského roku. Čeká na něj jako odměna sada pneumatik Continental. Základní informace o soutěži a všech zúčastněných vozidlech si můžete přečíst na internetových stránkách: www.beat-the-best.eu.

Pneumatiky pro nákladní automobily Continental jsou hospodárnou a spolehlivou volbou pro zákazníky v každém dopravím segmentu. Jsou konstruovány tak, aby přispívaly k nejnižším provozním nákladům vozového parku a byly vstřícné k životnímu prostředí.

V souvislosti s tím Continental také podporuje projekt Hledáme dopravní společnost třídy A, kterou organizuje Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. Podstatou programu je udělování certifikátu, který prokazuje, že dopravce je společností „třídy A“ ve vztahu k hospodárnému užití pohonných hmot a zodpovědnému přístupu k životnímu prostředí.

Pro udělení certifikátu je třeba kladné posouzení společnosti v několika kritériích, které se vztahují k úrovni vozového parku, kvality jeho řízení a vztahu společnosti k životnímu prostředí.

 

Informace o společnosti Continental získáte v češtině také na: www.conti-online.cz

 

S obratem plánovaným pro rok 2008 na více než 26,4 miliard EUR představuje společnost Continental jednoho předních světových dodavatelů pro automobilový průmysl. Jako dodavatel pneumatik, brzdných systému, systémů a součástí pro pohonné ústrojí a šasi, přístrojové techniky, automobilové elektroniky a technických elastomerů, přispívá Continental ke zvýšení jízdní bezpečnosti a také k ochraně globálního klimatu. Společnost v současné době zaměstnává přibližně 150 000 zaměstnanců na téměř 200 místech v 36 zemích.

 

Divize pneumatik pro užitková vozidla, v rámci níž jsou vyvíjeny, vyráběny a do celého světa distribuovány pneumatiky pro nákladní vozidla, autobusy a průmyslové stroje, dosáhla v roce 2007 s více než 8000 zaměstnanci obratu ve výši 1,5 miliardy eur.

Continental je oficiálním partnerem FIFA World Cup 2010TM, který se bude konat v roce 2010 v Jihoafrické republice. Další informace naleznete na stránkách www.ContiSoccerWorld.com , www.ContiFanWorld.com a www.conti-online.com.

 

 

 

Michal Bartoš

Truck Tires Marketing

 

Barum Continental spol. s r.o.


 
 
Fotogalerie:   Premiérová Rallye Kostelec 2008 objektivem Martina Viďourka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose