www.car.cz
 

Jirka Janák přezbrojuje na Aston Martin a míří do FIA GT !!!!
     11.8.2008 09:14 - tisková zpráva


Jirka Janák si splní jeden ze svých závodnických snů! Čekají ho dva závody v nejsilnější kategorii GT1 s vozem Aston Martin v šampionátu FIA GT v barvách jednoho z předních týmu Jet Alliance. Poprvé do něho usedne 5. října na okruhu v Nogaru, druhý závod pojede 19. října v belgickém Zolderu.

„Je to pro mě obrovská výzva dostat možnost řídit takovýto závodní vůz. Už když se Aston Martin poprvé objevil na okruzích, uchvátil mě svým dizajnem a rychlostí. Ale nikdy jsem nevěřil, že jednou budu mít možnost do něho usednout a závodit s ním. Teší mě i to, že budu mít jedinečnou příležitost se na chvíli stát součásti špičkového týmu, jakým Jet Alliance bezpochyb je. Určitě je to i motivace na další rok,“ řekl nadšený Jirka Janák.

Ještě předtím absolvuje český závodník „rozcvičku“ v podobě brněnského závodu FIA GT, kde odstartuje s vozem Porsche RSR týmu KplusK Motorsport v kategorii GT2.

 

www.jiri-janak.com 

 


 
 
Fotogalerie:   Mostecká srpnová tříhodinovka objektivem Martina Straky, BPA

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose