www.car.cz
 

Omezení železniční dopravy během páteční divácké Super rychlostní zkoušky ve Zlíně
     13.8.2008 12:08 - tisková zpráva


V pátek 22. srpna 2008 dojde ve Zlíně k částečnému omezení dopravy z důvodu konání divácké Super rychlostní zkoušky v rámci letošního ročníku Barum rally Zlín. Touto diváckou rychlostní zkouškou bude omezena i železniční doprava v krajském městě Zlíně.


K omezení dojde v následujících lokalitách:

- bude omezen přístup k nádraží Zlín střed (přístupová cesta přes areál Svitu od budovy krajského úřadu za budovami 22, 23, 24, 25 a 16/3, cesta bude označena pořadatelem Barum rally Zlín). Cestujícím je doporučeno využívat raději zastávku Zlín – Prštné.
- osobní vlaky od 19.00 do 23.30 budou nahrazeny autobusy:

směr Vizovice - Otrokovice: cestující jedoucí přes stanici Zlín střed budou přepraveni až do zastávky Zlín - Prštné, kde přesednou na vlak, cestující do stanice Zlín střed vystoupí na náhradní zastávce na náměstí Práce.

směr Otrokovice - Vizovice: cestující jedoucí přes stanici Zlín střed budou přepraveni náhradní autobusovou dopravou již ze zastávky Zlín – Prštné, cestující do stanice Zlín střed mohou do této stanice pokračovat vlakem, cestující ze stanice Zlín střed směr Vizovice budou přepraveni vlakem do zastávky Zlín Prštné, kde přesednou na náhradní autobusovou dopravu.

- expres 521 z Prahy zastaví mimořádně pro výstup cestujících na zastávce Zlín - Prštné (POZOR! nedoporučuje se vystoupit v cílové stanici Zlín-střed, neboť v těsné blízkosti bude právě probíhat Super rychlostní zkouška).

Diváci Super rychlostní zkoušky mohou při odjezdu ze Zlína využít služeb Českých drah.
České dráhy, a. s., zajistily ve spolupráci s pořadatelem Barum rally Zlín rozvoz návštěvníků ze Zlína do Vizovic mimořádným vlakem. Ten bude vypraven ze stanice Zlín -střed ve 23.35 hodin a zastaví ve všech stanicích a zastávkách. Cestující ve směru do Otrokovic mohou použít pravidelného osobního vlaku 14252, který odjede ze stanice Zlín- střed mimořádně ve 23.45 hodin.


Ve Zlíně 8. srpna 2008 Roman ORDELT
tiskový mluvčí
Barum rally Zlín


 
 
Fotogalerie:   Kopná 2008 a stříbrný Míra Tarabus

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose