www.car.cz
 

Cardion ab Grand Prix ČR nabídne i atrakce, včetně čtvrteční prohlídky boxů
     13.8.2008 12:14 - tisková zpráva


Cardion ab Grand Prix České republiky přináší řadu atrakcí


Brno – Brněnský podnik Mistrovství světa silničních motocyklů nepřináší pouze souboje na závodní dráze, ale také řadu doprovodných akcí. Ve středu navštíví jezdci dětskou nemocnici v Brně, ve čtvrtek mohou návštěvníci okruhu nahlédnout do boxů závodních týmů, v pátek převezmou zástupci Masarykova okruhu trofej IRTA za nejlepší Grand Prix sezóny 2007.

Pacienti dětské nemocnice Brno se již těší na středu 13.srpna, kdy je přijdou navštívit jezdci Karel Abraham a Michal Prášek. Ve středu v 10:30 hodin nejprve proběhne v knihovně I. Dětské interní kliniky Fakultní nemocnice Brno (ulice Černopolní 9) tisková konference za účasti obou jezdců, zástupců nemocnice, nadačního fondu Niké a brněnského Automotodromu. Od 11:00 hodin se pak jezdci budou věnovat dětem, kterým předají a podepíší plakáty, trička, čepice a další drobnosti.

Ve čtvrtek 14.srpna mohou držitelé speciálních vstupenek nahlédnout do kuchyně Grand Prix.
Od 14:00 do 16:00 hodin bude otevřena boxová ulička, tzv. Pit Lane, mezi boxy a závodní dráhou.
Zde mohou návštěvníci sledovat přípravu jednotlivých týmů na závodní víkend.
„Jsme domluveni s promotérem šampionátu, společností Dorna, i s asociací jezdců IRTA, že požádají všechny jezdce, kteří jsou v boxech, aby byli návštěvníkům k dispozici po celé dvě hodiny a aby vystavili své motocykly tak, aby si je každý mohl prohlédnout,“ dodává manažerka podniku Cardion ab Grand Prix České republiky, Radka Dvořáková.
Pro návštěvníky bude zdarma vyhrazeno parkoviště naproti hlavní bráně. Vstupenky na Pit Lane jsou za 400,-Kč v prodeji na pokladnách Automotodromu Brno. Výtěžek z prodeje těchto vstupenek bude použit na dobročinné účely.

Páteční den bude slavnostní především pro pracovníky brněnského okruhu. Mezinárodní asociace jezdců IRTA totiž ve 12:30 hodin předá vedení okruhu IRTA Trofej, tedy ocenění za nejlépe organizačně zvládnutou Grand Prix sezóny 2007. Hodnocení jednotlivých Grand Prix provádějí samotní jezdci šampionátu, přičemž berou v úvahu především technickou připravenost závodní dráhy, úroveň bezpečnosti na dráze či zázemí pro jezdce a týmy.

V pondělí 18. a úterý 19.srpna budou na brněnském okruhu probíhat oficiální testy MotoGP. Pro veřejnost budou zdarma otevřeny tribuny C a T3.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   MS Superbike Brno 2008, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose