www.car.cz
 

Václav Janík zamířil na kopec do východočeského Lanškrouna
     1.9.2008 23:53 - tisková zpráva


Uplynulým víkendem pokračovalo domácí mistrovství závodů automobilů do vrchu. Předposlední závod Mezinárodního mistrovství ČR se tentokrát uskutečnil v Albrechticích u Lanškrounu. Zdejší, 4000 metrů dlouhá trať, patří právem k těm lepším závodům v našem mistrovství.

Team Nutrend racing měl na tomto podniku zastoupení hned se dvěma vozy. Ve skupině E1 s vozem BMW 320 JSP, startoval, po kratší přestávce zaviněné účastí na Mistrovství Evropy, Václav Janík. Ve skupině A pak za náš team odstartoval Jan Kobrle junior, tradičně s vozem BMW M3.

V sobotních dvou dopoledních trénincích si Vašek Janík vyjel třetí příčku nejpočetnější skupiny E1 a v odpoledních závodních jízdách pak tuto pozici jen potvrdil. Třetí příčku ve skupině A držel po celý sobotní den i Honza Kobrle se svým BMW.

Při nedělním tréninku odjel team Nutrend racing namísto dvou jízd pouze jednu, z důvodu šetření techniky. V odpoledním závodu pak Václav Janík obsadil čtvrtou příčku skupiny E1, stejně jako Jan Kobrle ve skupině A.

Hlavním předsezónním cílem teamu bylo co možná nejlepší umístění v evropském mistrovství závodů automobilů do vrchu. Domácí šampionát Mezinárodního mistrovství ČR je zejména o testování vozu BMW a zejména pak jeho zrychlování.

Team Nutrend racing v termínu 20.-21.9.2008 absolvuje již poslední podnik šampionátu Mistrovství Evropy závodů automobilů do vrchu, který se uskuteční v chorvatském městečku Buzet, kde za team již tradičně nastoupí Václav Janík s vozem Mitsubishi Lance Evo VIII.

 

PR


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose