www.car.cz
 

Setkání mistrů off road a truck triale na Vřesinské strži u Ostravy se blíží
     6.9.2008 09:07 - tisková zpráva


SETKÁNÍ MISTRŮ TRIALU off road a truck trial
Vřesinská strž • OSTRAVA • 20. – 21. září 2008

Tentokrát už téměř podzimní setkání vozidel off road a truck trial na Vřesinské strži u Ostravy je připraveno pro všechny příznivce tohoto sportu na druhou polovinu září.
Po divácky úspěšném Mistrovství ČR OFF ROAD TRIAL v červnu loňského roku organizaci mnoha dalších motoristických podniků se společnost Libor Václavík – LIBROS pod záštitou náměstka primátora města Ostravy ing. Trejbala a společně s promotérem společností AGENAS Team Czech Republic a SHOCK ENERGY DRINK Česká republika stala spolupořadatelem v letošním roce již třetího závodu seriálu4x4 SHOCK CUP OFF ROAD TRIAL.

Areál Vřesinská strž , který znovu po letech ožívá motoristickým sportem se opět stane dějištěm ostrého klání více než 80 speciálů z kategorie off road. Vložený závod nákladních terénních vozidel královské kategorie S 5 - TRUCK TRIAL by měl obohatit adrenalinovou atmosféru .

Disciplína off road a truck trial je divácky velice přitažlivá a celé startovní pole je připraveno předvést řidičské umění jezdců v závodních sekcích.
Závod se uskuteční podle evropských sportovních řádů t-trial. Diváky tedy čeká přehlídka sériových i speciálně upravených vozidel v několika kategoriích.


Návštěvníky určitě potěší i podívaná na hobby jízdy pro jezdce nepřihlášené do závodu , které mohou vidět ve speciálně označených sekcích. Všechny diváky bude mimo závody i lákat mnoho dalších akcí doprovodného programu po celý závodní víkend.

Setkání mistrů trialu , 20. a 21. září 2008 , Vřesinská strž , Ostrava , závody v sobotu od 10 do 19 hod. , v neděli od 10 do 16 hod.

Těšíme se na všechny diváky.



Ing. Dalimil Frič
manažer CZECH TEAMU LIBROS

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Truck Trial - Drnovice 2008, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose