www.car.cz
 

Gerd Körber jen přihlížel závodům trucků v Mostě. Ale ...?
     6.9.2008 09:09 - tisková zpráva


Gerd stále ve formě!

Jedním z hostů týmu Buggyra International Racing System byl i jeden z duchovních otců a vůbec první jezdec Buggyry Gerd Körber. Trojnásobný mistr starého kontinentu (z toho dvakrát s Buggyrou), který v kabině českého speciálu slavil v letech 2001 – 2006 sedmnáct pohárových triumfů v přestávce nedělního programu předvedl, že stále nezapomněl nic ze svého nesporného umění!

Svým razantním způsobem jízdy dal Gerd vzpomenout na své nezapomenutelné výkony ve službách Buggyry. "Most mám rád. I když jsem tady vyhrál s Buggyrou pouze v roce 2003 závod třídy Super Race Truck," vzpomínal německý šampión, když se ovšem odmítl vyjádřit k možnému comebacku. "Dělám nerad unáhlené závěry a preferuji překvapení. Takže uvidíme."

Oba současní jezdci Buggyry by Gerdův návrat k truckracingu jen přivítali. "Poprvé pauzíroval v roce 2004 a hned v další sezóně dokázal vyhrát ve třídě Race Truck šest závodů.. Jezdci jeho úrovně závodit nezapomínají," tvrdí David Vršecký. Prakticky stejný názor zastává i Markus Bösiger, který vybojoval po Körberovi pro Buggyru třetí titul. "Jen ať se vrátí! V Mostě vypadal hodně odpočatě. Na chvíli jsem mu záviděl."

Pro případný návrat hlasuje i editorka Truck Racing Magazine Zuzana Fonténová. "Z novinářského hlediska je Gerd přímo vynikajícím objektem. Elitní jezdec a dokonalý showman, který umí popustit uzdu svým emocím. Co více si může novinář přát!"

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   FIA Truck Most 2008 © V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose