www.car.cz
 

Passat CC oficiálním vozem Strun podzimu
     23.9.2008 18:58 - tisková zpráva


Volkswagen Passat CC oficiálním vozem festivalu Struny podzimu
• Účinkujícím umělcům bude k službám flotila komfortních kupé Passat CC
• Podporu pro větší skupiny a transport zavazadel poskytnou vozy Caddy Maxi a Multivan

Praha, 22. září 2008 – Volkswagen poskytne organizátorům prestižního hudebního festivalu Struny podzimu flotilu vozů Passat CC, Caddy Maxi a Multivan. Tyto vozy budou určeny pro přepravu účinkujících, hudebníků a jejich nástrojů. Festival Struny Podzimu se bude odehrávat v hlavním městě Praze od 29. září do 19. listopadu 2008.

„Nedovedu si představit lepší příležitost, jak uplatnit eleganci a dynamiku našeho nového čtyřdveřového kupé Passat CC, než ve spojení s uznávaným hudebním festivalem a dopravou jeho největších hvězd. Taková synergie dvou různých druhů elegance je odrazem kvality jak festivalu Struny podzimu, tak našeho komfortního kupé,“ říká Vratislav Strašil, vedoucí divize Volkswagen – osobní vozy. „A tam kde bude nad elegancí převažovat potřeba maximální praktičnosti, vypomohou naše osvědčené modely užitkových vozů – Multivan a letošní novinky Caddy Maxi“, dodává Dušan Blaško, vedoucí divize Volkswagen Užitkové vozy.

Passat CC rozšířil modelovou řadu Passat o třetí rozměr. Jeho zcela originální karoserie, interiér vybavený i vzadu sportovními samostatnými sedadly, suverénní pohonné jednotky a technologické lahůdky ze světa luxusních vozů splývají v jedinečný automobil.
Caddy Maxi kombinuje přednosti dodávky s univerzálností kompaktního MPV a tím definuje novou třídu automobilů.
Extrémně přizpůsobivý Volkswagen Multivan je ideálním univerzálním vozem, který nabízí komfort, prostor, variabilitu a spolehlivost, není pro něj žádný problém vyhovět nejrozmanitějším požadavkům.

Struny podzimu představují pestrou paletu hudby způsobem, jak ji zrcadlí moderní hudební život. Programovou náplň tvoří nejen "klasická" hudba v moderní i tzv. autentické interpretaci, ale také jazz, worldmusic a tzv. crossover projekty, propojující tradičně vnímané žánry. Programy vznikají často na objednávku festivalu jako jedinečné produkce, jindy je objevnost dána neobvyklou kombinací umělců ze zdánlivě nesourodých světů nebo spočívá v neobvyklé rezonanci s prostředím koncertních sálů. Pro Struny podzimu se staly charakteristické tři programové řady: INSPIRACE, CROSSOVER, OSOBNOSTI. Od letošního roku je rozšiřuje projekt SPOTLIGHT, který se zaměří na mimořádně talentované umělce do 25 let stojící na prahu výrazné mezinárodní dráhy.



Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations

PR


 
 
Fotogalerie:   Mezinárodní strojírenský veletrh 2008 - BVV Brno, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose