www.car.cz
 

Jarda Huleš je po pokusu o sebevraždu v kritickém stavu
     Pavel Jelínek


Motocyklový závodník Jaroslav Huleš na začátku  víkendu neunesl nepřízeň osudu a pokusil se o sebevraždu. Nicméně nepovedlo se a nyní leží v kritickém stavu v nemocnici v Písku. Kvůli několikaminutovému nedostatku kyslíku ale došlo k poškození mozku, bývalý skvělý závodník je v hlubokém bezvědomí na přístrojích. Stav je údajně kritický , i když jinak rodina k události  odmítá podávat informace.

Hulešovi se vloni na sklonku  sezóny blýsklo na lepší  časy a na chvíli to vypadalo, že pojede svět  s tovární motorkou. Sen trval jen chvíli, když  promotérská organizace udělala  plánům STOP. Prý už je pro závodění starý. Přitom v den sebevraždy mohl slavit  právě kulaté  třicátiny.

Podle lékařů jsou orgány těla jsou v pořádku, ale došlo k hypoxii mozku. V současném stavu může setrvat několik měsíců. No ale je vůbec  o co ještě stát ?

 

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose