www.car.cz
 

Akční modely Fabia Beat a Roomster Fresh jsou již na trhu 
     12.9.2008 11:47 - tisková zpráva


Škoda Auto uvedla na trh akční modely Fabia Beat a Roomster Fresh. Oba modely nabízejí řadu nových prvků výbavy za mimořádně výhodné ceny.

Fabia Beat je nabízena již od 274 900 Kč. Pro Fabii Beat v obou verzích karoserie je připraven modrý vnější lak Pacific, ve verzi hatchback je navíc možné zvolit kombinaci s bílou střechou - nyní za velmi výhodnou cenu.

Výbava vozu Fabia Beat zahrnuje například kvalitní autorádio Beat, iPod shuffle v originálním designu Fabia, MaxiDot displej, na kterém se zobrazují informace z rádia, palubního počitače, telefonu nebo navigace, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a 15" kola z lehké slitiny Antares.    

Cena základního modelu Roomster Fresh je 364 900 Kč. Ve výbavě nechybí oranžový metalický lak Tangerine, špičkové rádio Dance s CD a MP3 přehrávačem, klimatizace Climatic, vyšší tónování oken v zadní části vozu (SunSet), střešní nosič, přední mlhové světlomety nebo masivní 15" kola z lehké slitiny Avior. Oba akční modely mají společný nový interiér Magic a vybírat lze z úplné škály motorizací Fabia a Roomster.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Paddock a Pit Lane při FIA GT Brno 2008, foto Phen

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose