www.car.cz
 

Keřka v Pace vyhrál před Bartošem. Další Bartoš překvapil s Fábií
     Pavel Jelínek


Evropský šampionát v autokrosu pokračoval 5 závodem v Nové Pace.

Velké množství diváků vidělo krásný závod s více než stovkou startujících.  V divizi 4l zvítězil Roman Keřka před Petrem Bartošem, novopackým Vaškem Fejfarem a Němcem Hinnenkampem. Smolařem závodu byl Roman Kalvoda který nejlépe odstartoval a získal si slušný náskok. V 2 kole musel ale odstoupit pro poruchu motoru. Nedařilo se Hoškovi – nepostoupil z finále „B“.

V 16ti stovkách zvítězil suverén dne Holanďan Waldschmidt před Petrem Turkem a přerovským Láďou Hanákem. Švýcar Marthy a Belgičan Kuches dojeli za nimi. Startovalo 40 jezdců.

V cestovních vozech obsadili stupně vítězů Rusové. Úspěchem je 4 místo Josefa Bartoše se soukromou Fábií, který startoval v seriálu ME poprvé. Brožek s Petrikem po problémech obsadili 7 a 10 místo.

Celkové výsledky na www: cronorace.cz, nebo i s fotografiemi a dlouhým textem na německých stránkách www: autocross-em.de




Ivan Hrabák.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose