www.car.cz
 

Podzimní cena 2008: Jezdci ČSMS získali v Brně i vavříny
     26.9.2008 12:49 - tisková zpráva


Naši jezdci sbírali zkušenosti i vavříny při MMČR v Brně

O víkendu se jel v Brně předposlední závod MMČR a nechyběli ani jezdci našeho týmu. Michal Matějovský startoval v česko-slovenské posádce s Vladimírem Hybáčkem a Petrem Koláčkem na voze Seat Leon TDI v týmu Seat Sport Slovakia. V kvalifikaci se Michalovi podařilo zajet 1. místo ve své třídě a dal najevo, že se musí se Seatem TDI počítat.

"Auto je nové a i tento závod jsme pojali jako testování. Vůz jsme podrobili co největší zátěži tak, aby se objevili případné slabiny," řekl Michal Matějovský, který již tento týden odjíždí do italské Monzy, kde se bude připravovat na závěrečný závod seriálu SEAT Leon EuroCup 2008. Oba slovenští jezdci podali vyrovnané výkony, byli nadšeni z jízdních vlastností vozu a celá posádka nakonec skončila po technické závadě na 7. místě ve své třídě.

"Získané zkušenosti využijeme k přípravě vozu na příští sezonu a vůz dostane také výkonnější motor a jinou převodovku a jsem přesvědčený, že s vozem zasáhneme do bojů o přední místa ve své třídě v sezóně 2009," dodal Vladimír Hybáček.

Další naši jezdci Miroslav Forman a Stanislav Lepka startovali s vozem Alfa Romeo 147 za tým Scuderia C´EST LA VIE a po třetím místě v kvalifikaci posádka obsadila v tříhodinovém závodě skvělé třetí místo ve své třídě. "Prioritou bylo pro mne obhájení titulu mistra republiky a to se povedlo již v minulém závodě. Tento závod byl příjemnou tečkou za letošní úspěšnou sezónou v MMČR," řekl Miroslav Forman.

 

PR

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2008 objektivem Jaroslava Marečka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose