www.car.cz
 

Rosnička a Miss Lucie Váchová propaguje program auto-plus
     26.9.2008 13:01 - tisková zpráva


Lucie Váchová si užívá ojeté vozy z programu auto-plus

• Program obchodu s ojetými vozy auto-plus a Miss České republiky 2003 Lucie Váchová letos tvoří silný pár.

Praha, 25. září 2008 – Lucie Váchová, kterou známe jako nejkrásnější dívku České republiky z roku 2003, ale také jako televizní rosničku a patronku několika charitativních projektů, se aktivně podílí na zviditelnění značky auto-plus. Program auto-plus tvoří síť obchodníků s kvalitními ojetými vozy, provozovaná importérem nových vozů značek Audi, Volkswagen a SEAT.

Ve svém magazínovém okénku v časopise auto-plus píše Lucie své postřehy a dojmy z vozů, které jí auto-plus dává k dispozici na vyzkoušení. Po dravém SEATu Leon FR přesedla do Audi A3, ale vyzkoušela také Volkswagen Eos. „Ve slunečných dnech neznám nic lepšího než spojit nutné, každodenní sezení za volantem, s příjemným relaxem z jízdy pod širým nebem.

V Eosu se navíc cítím bezpečně, a co je nejdůležitější - oproti jiným kabrioletům skýtá tenhle krasavec opravdu hodně místa i pro mé kamarádky a naše zavazadla,“ napsala v jednom ze svých sloupků. V současné době si Lucie užívá novinku od Volkswagenu, čtyřdveřové kupé Passat CC.

Pravidelně také zpovídá známé osobnosti z jejich zkušeností za volantem. Příspěvky najdete na www.auto-plus.cz.

Na veřejných akcích, kde je síť auto-plus zastoupena, mívá Lucie autogramiády. Naposledy měli příznivci nejkrásnější dívky roku 2003 šanci získat autogram na stánku auto-plus v červnu na brněnském Autotecu.

Lucie vystudovala právo v podnikání na vysoké škole v Karlových Varech, kde získala bakalářský titul.V současnosti studuje na dvou fakultách Západočeské univerzity v Plzni právo a politologii. Ztvárnila několik filmových a televizních rolí, v současné době působí jako rosnička v TV Prima.

PR


 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2008 objektivem Romana Langera

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose