www.car.cz
 

105 přihlášených jezdců za týden do Vysokého Mýta
     2.10.2008 21:58 - tisková zpráva


Poslední letošní akce KW Berg-Trophy se odehraje 11. 10. na autodromu ve Vysokém Mýtě pod názvem 1°Racing Show a seznam 105-ti přihlášených jezdců slibuje na závěr sezóny další špičkovou podívanou. Mimo již avizovaných Martina Koiše (Ford Focus), Petera Jureni (Mitsubishi Lancer Evo IX), Vladimíra Doubka (Jema GT), Michala Novického (Reynard Ninja) a dalších jezdců výše uvedeného seriálu či MSR PAV, se na start postaví další špičkové vozy a jezdci.

Mimo jiné Jiří Hladík na voze Suzuki Swift Super 1600, Ján Miloň s tovární Škodou Fabia WRC, Pavel Schwarzer se Škodou Fabií Kit Car, Pavel Ulman s BMW M3 či „navrátilec“ Jarda Čermák s další dvoulitrovou Škodou Fabia. A to se očekávají přihlášky dalších jezdců. Areál autodromu bude otevřen v pátek od 17,00 hodin a technické přejímky se budou konat od 18,00 hodin do 21,00 hodin.

V ten samý den a čas budou probíhat i administrativní přejímky, které budou pokračovat i v sobotu od 5,30 hodin do 7,00 hodin. Jezdci, kteří startují v seriálu letos poprvé, se musí k přejímkám dostavit již v pátek! Start první tréninkové jízdy bude od 7,30 hodin. Vstup do areálu jak pro jezdce, tak i diváky, bude od letiště (příjezd od Brna).

Jezdci budou najíždět k tréninkovým a závodním jízdám po předem určených trojicích. Seznam převzatých jezdců a trojice určené k nájezdu na start obdrží po ukončení přejímek.

 

PR

Video zde


 
 
Fotogalerie:   Olympia SuperMoto Night Show 2008, foto Phen.cz

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose