www.car.cz
 

Martin Prokop před dalším světovým startem
     10.10.2008 12:22 - tisková zpráva


Martin Prokop: Očekávám taktickou bitvu [po shakedownu]

Korsická rallye nabídne rozuzlení dramatického závěru letošního juniorského světového šampionátu. O svých pocitech před startem soutěže hovoří jeho přímý aktér - Martin Prokop. “Trasu dnešního shakedownu jsme si projeli celkem třikrát. Ve spolupráci s Romanem Krestou jsme se v jeho průběhu snažili vyladit nastavení. To se jeví velmi dobře, je naprosto rozdílné od našeho posledního startu ve Španělsku.”

“Letošní ročník se neliší příliš od těch předchozích. I přesto, že jsme zde již několikrát startovali, není vůbec jednoduché si trať zapamatovat. Skýtá v sobě spoustu specifik.”

“Dá se očekávat hodně taktický závod. Sám jsem zvědavý, jak se to bude vyvíjet. Vzhledem k našemu nepříliš vydařenému úvodu sezony, budeme spokojeni, pokud se nám podaří výsledkem z Korsiky zopakovat alespoň třetí příčku v celkové klasifikaci JWRC z loňského roku,” hodnotí Martin v předvečer startu korsické soutěže své ambice.


Pozn.
Co je JWRC?
Junior World Rally Championship – Juniorský světový šampionát. Jede se jako součást seriálu MS v rallye. Každý team nominuje před startem sezóny šest závodů, které se mu následně do klasifikace šampionátu hodnotí. Martin Prokop start je letos v kompletním seriálu JWRC svou čtvrtou sezónu.


V letošním roce, stejně jako ve dvou předchozích, se prezentuje s vozem Citroen C2 S1600.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Martin Prokop zlatý na Katalánské rallye 2008 v JWRC, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose