www.car.cz
 

ČSOB Pojišťovna zvyšuje komfort asistenčních služeb pro motoristy
     tisková zpráva


Rozsah a komfort bezplatných asistenčních služeb, které ČSOB Pojišťovna nabízí motoristům, se od 10. července podstatně zvýší. K tomuto datu budou totiž služby, které pro ČSOB Pojišťovnu dosud zajišťovaly společnosti CORIS a AXA Assistance CZ, převedeny pouze pod patronát AXA Assistance CZ a prezentovány pod hlavičkou ČSOB Pojišťovna Assistance. Přístup k rozšířeným asistencím tím získá dalších sto tisíc klientů ČSOB Pojišťovny, kteří si sjednali povinné ručení nebo havarijní pojištění s počátkem před 1. lednem 2004. Pro motoristy s novějším pojištěním se nic nemění – ti již mají širší rozsah asistencí zakotvený ve smlouvě automaticky. 
 
„Pokud by některý klient se starším pojištěním trval na stávající asistenční službě, bude mu poskytnuta. Předpokládáme však, že naprostá většina klientů si vybere služby ČSOB Pojišťovna  Assistance, které jim při poruše, nehodě, odcizení vozidla a dalších potížích doma i v cizině zajistí vyšší komfort,“ řekl ředitel odboru řízení produktů neživotního pojištění ČSOB Pojišťovny Jaroslav Král.
 
 
Pomoc v nesnázích od společnosti AXA Assistance CZ, která je součástí největší světové asistenční sítě AXA Assistance, získávají od počátku letošního roku automaticky i klienti ČSOB Pojišťovny se sjednaným cestovním pojištěním. Jako jedna z mála na domácím trhu nabízí ČSOB Pojišťovna prostřednictvím této společnosti i takzvanou Home Assistance, tedy pomoc v nesnázích pro klienty, kteří si nově uzavřeli pojištění domácností nebo pojištění staveb. Služby společnosti AXA Assistance jsou pro klienty ČSOB Pojišťovny dostupné non-stop, 365 dní v roce na telefonním čísle +420 272 101 077, a to v češtině a kdekoliv ze zahraničí.
 
ČSOB Pojišťovna je univerzální pojišťovna, která nabízí široké spektrum životních i neživotních pojištění občanům, malým a středním podnikatelům i největším korporacím. Na konci roku 2003 byla, měřeno předepsaným pojistným, pátou největší pojišťovnou na domácím trhu.
 
Tři čtvrtiny jejích akcií vlastní belgická pojišťovna KBC Verzekeringen NV z nadnárodní skupiny KBC, 25 % drží ČSOB.
 
 
 
 
tisk info
 
 Michal Urban
 AC&C Public Relations

 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose