www.car.cz
 

Na sobotní šestihodinovce Šenkýř Motorsport se dvěma vozy BMW M3 GTR
     22.10.2008 11:18 - tisková zpráva


Šenkýř Motorsport na brněnský Epilog se dvěma vozy BMW M3 GTR

Se dvěma vozy BMW M3 GTR a cílem bojovat o nejvyšší příčky v divizi 4 do 3500ccm nastoupí brněnský tým Šenkýř Motorsport již o tomto víkendu na start šestihodinového vytrvalostního závodu na Automotodromu v Brně.
Tradiční účastníky letošního okruhového mistrovství Roberta Šenkýře, Marka Frieda a Petra Líbala doplní na Epilogu ještě Michal Dolák, Petr Vencálek a Martin Šípek.

Jméno Michala Doláka a Petra Vencálka není na českých okruzích žádnou novinkou. Michal startoval po boku Roberta Šenkýře již v sezónách 2005 a 2006 a společně dosáhli několika velmi dobrých výsledků, včetně absolutního prvenství v letní mostecké tříhodinovce v roce 2005. V sezóně 2007 se Dolák věnoval především závodům ME trucků.

Petr Vencálek je dlouholetým účastníkem českého okruhového mistrovství, v týmu Šenkýř Motorsport jsme jej mohli vídat v sezóně 2007, kde tvořil dvojici s Petrem Líbalem. V letošní sezóně se spíše věnoval svým podnikatelským aktivitám, ale start na Epilogu slibuje jeho možný návrat na české okruhy v sezóně 2009.

Novým jezdcem týmu pro brněnský Epilog je bruntálský Martin Šípek, známý svým dravým stylem především ze závodů Mistrovství ČR do vrchu. Za sebou však má také několik amatérských vytrvalostních okruhových závodů.“Těším se moc, i když mám ze silného vozu a počtu soupeřů zvučných jmen respekt. Je to pro mě poslední závod sezóny, chci si ho pěkně užít,“ konstatoval před Epilogem Martin Šípek.

Šéf týmu a novopečený okruhový mistr ČR v divizi 4 do 3500ccm Robert Šenkýř před závodem poznamenává: “ Jsme dobře připraveni po technické i taktické stránce, jezdecké složení je také velmi silné. Doufám tedy, že budeme mít i potřebnou trošku štěstí a dovezeme oba vozy do cíle na špičce tříapůllitrové třídy.

Během šesti hodin a při takovém počtu aut, jaký organizátor slibuje, se však může stát cokoliv.“


Tisková zpráva Šenkýř Motorsport


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2008, neděle objektivem Pavla Procházky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose