www.car.cz
 

Hladík s Dudou chtějí doma na Epilogu potvrdit zisk titulu ve třídě
     24.10.2008 08:10 - tisková zpráva


Hladík s Dudou chtějí potvrdit zisk titulu v Epilogu

Titul letošních mistrů České republiky v závodě cestovních vozů v divizi 4 ve třídě do 2000 ccm si brněnští jezdci Vladimír Hladík se Zdeňkem Dudou na voze Renault Clio zajistili už před měsícem v Podzimní ceně Brna. V závěrečném závodě letošní sezony, kterým bude na Masarykově okruhu sobotní Epilog, už chtějí čerství mistři republiky jen potvrdit svoje postavení i letošní výsledky, kdy z pěti závodů čtyři vyhráli.

"Ještě je ale otevřena soutěž týmů, kde zatím figurujeme na třetím místě. Máme šanci si naše postavení o jedno místo zlepšit. Ale také můžeme klesnout," uvedl Vladimír Hladík. Za jeho stáj TechFuture bude v Epilogu startovat ještě další vůz Renault Clio, který povedou Jiří Pecina a Patrik Hes.

Hladík pojede Epilog už potřetí. Ve svém prvním startu v tomto závodě skončil společně s Pecinou na třetím místě. Loni závod nedokončil, když nezvládl jednu zatáčku a skončil mimo trať.

"V tomto vytrvalostním závodě je samozřejmě nejobtížnější délka. A musí se také zvládnout manažersky. Všechno máme na Epilog nové, připravili jsme i kvantum pneumatik," poznamenal Hladík. Na každý vůz má stáj TechFuture připraveno dvanáct pneumatik. Dvakrát se budou měnit zadní pneumatiky a čtyřikrát se přezují přední.

Na Epilog je stáj TechFuture připravena dobře. "Trénovali jsme v Mostě i v Brně. Jeden den jsme si pronajali na přípravu celý Masarykův okruh. Zatím máme za sebou fantastickou sezonu. Kromě domácího šampionátu si cením i výsledku v závodě mistrovství Evropy GT4, který bude zřejmě výzvou na příští sezonu," ohlédl se za výsledky Hladík.

V plánech týmu TechFuture je získání závodního vozu Aston Martin M24, ve kterém chce Vladimír Hladík příští rok absolvovat celý Evropský pohár GT.

PR

JiPo


 
 
Fotogalerie:   Závody do vrchu Mikulov-Moldava, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose