www.car.cz
 

Davida Vršeckého čeká v Mostě další boj o setiny
     11.11.2008 00:55 - tisková zpráva


Vršecký: Čeká nás boj o setiny!

Přestože od posledního závodu této sezóny v Jaramě uplynulo něco málo přes měsíc, chystá se nový mistr Evropy David Vršecký na další testování. Sezónu obhajoby mistrovského titulu tak David zahájí zítra na okruhu v Mostě.

Není na testování přece jen trochu brzo?
Vršecký: Jak se to vezme. Je pravda, že jsme doposud nikdy netestovali měsíc po konci sezóny. Na druhé straně máme připravené auto a počasí je vcelku příznivé. Takže jsme si řekli, proč to nezkusit. Pokud to dovolí počasí, chceme od zítřka do čtvrtka testovat motory i šasi.

V posledních dvou letech mají Buggyry přímo zdrcující převahu. Člověk i říká, jestli má vůbec smysl pracovat tak usilovně na vývoji?
Vršecký: Zeptej se na to Maria Kresse. A se zlou se potážeš (smích). Pořád má smysl pracovat na vývoji. Pravda, nebude se jednat o žádné převratné koncepční změny, každý rok ale přituhuje. Čeká nás boj o setiny, takže i sebemenší zlepšení hraje velkou roli. 

Podle všeho neočekáváš, že se zítra posadíš do hotového auta?

Vršecký: Jako, že se svezu, pak dáme auto do haly a vytáhneme ho až před závody? Obávám se, že v následujících dnech pouze položíme základ pyramidy, kterou budeme budovat někdy do poloviny března. Z vlastní zkušenosti ale vím, že se jedná o budování radostné.

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Minibike 40 - Brno - dvouhodinovka - 5. října 2008, foto A. Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose