www.car.cz
 

Také 27 Superbů pro české předsednictví EU vláda již převzala
     15.11.2008 14:29 - tisková zpráva


Vozy Škoda Superb pro české předsednictví EU

Automobilka Škoda předala vládě České republiky 27 vozů Škoda Superb určených pro přepravu ministrů a delegací členských zemí během českého předsednictví EU. Část vozového parku pro předsednictví České republiky v Radě EU převzal 14. listopadu 2008 vicepremiér pro evropské záležitosti Alexandr Vondra. Symbolický klíč mu za Škoda Auto předal vedoucí prodeje pro střední Evropu Jan Hurt.

Smlouvu o poskytnutí vozů podepsali člen představenstva Škoda Auto Fred Kappler s vicepremiérem Alexandrem Vondrou na začátku září letošního roku. Vozy budou sloužit pro přepravu ministrů a delegací členských zemí během pracovních jednání na území České republiky.

Všechny vozy Škoda Superb pro české předsednictví jsou v nejvyšší výbavové verzi Elegance s benzinovými motory 3,6 FSI V6 o výkonu 191 kW se šestistupňovou automatickou převodovkou DSG a pohonem všech kol.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Global Assistance Setkání mistrů 2008 - foto Vladislav Maschl

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose