www.car.cz
 

Poslední test Tatry Tomečkova týmu na Dakar 2009 v píscích u Senice
     17.11.2008 09:05 - tisková zpráva


18.10.2008 se ve vojenském prostoru Záhorie u slovenské Senice konalo letošní poslední testování závodního speciálu Tatra „Livescore“ pro nadcházející ročník dakarské rallye. Na testování byli přítomni zástupci našich partnerů, aby si prohlédli závodní Tatru a okusili adrenalin, který je vyplavován do krve posádky s každým dalším metrem trati. O tom, že Tomáš Tomeček Tatru ani hosty v její kabině vůbec nešetřil vypovídala podlamující se kolena a nadšený výraz ve tvářích všech, kteří z Tatry po jízdě vystupovali.

Krom závodní Tatry byla hostům k dispozici také celá závodní posádka. Tomáš Tomeček, Vojtěch Morávek i Radomír Smolka celý den odpovídali na zvídavé dotazy, ať už ohledně techniky, tak i závodu samotného.

O žaludky a hlavně chuťové buňky všech přítomných se již tradičně staral Petr Martinec se svým týmem. A každý, kdo okusil jeho speciality z grilu a zelinové saláty jistě potvrdí, že se staral opravdu dobře.

Testování navštívil i generální ředitel společnosti Tatra, a.s. p. Ronald Adams, který si přijel osobně prohlédnout a vyzkoušet techniku, která bude značku Tatra po novém roce reprezentovat na jihoamerickém kontinentu.

Nutno dodat, že celý testovací den provázelo velmi pěkné počasí a dobrá nálada.

Zdeněk Voda, LRT


 
 
Fotogalerie:   Pongratz Rallye Kralovice, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose