www.car.cz
 

O svezení pro veřejnost na Autodromu Most byl opět velký zájem
     16.11.2008 09:21 - tisková zpráva


Po okruhu se svezlo šest stovek lidí
Jízdy pro veřejnost se setkaly s velkým zájmem

Jako obvykle se v neděli 26. února 2008 setkala nabídka svezení pro veřejnost na Autodromu Most se skutečně velikým zájmem návštěvníků. Přišlo jich přes šest stovek a po celý den až do sedmnácté hodiny, kdy už na trať padla tma, byla závodní dráha v plné permanenci.

Mnozí se skutečně hlavně přišli seznámit s tvarem trati, na které během sezóny sledovali při závodech, formule, cestovní vozy, či trucky. Samozřejmě přišlo i mnoho takových, kteří se snažili o závodní styl jízdy a zpravidla byli velice udiveni neposlušností sériových podvozků a pneumatik.

Ty totiž jejich odvahu vytrestaly zpravidla hned v prvních zatáčkách. Pro několik jezdců, kteří přecenili své schopnosti, musela vystartovat odtahová služba, ale nešlo naštěstí o žádné velké incidenty. Zájem byl pochopitelně také o občerstvení a reklamní a upomínkové předměty s logem mosteckého okruhu.

Akci snad jen trochu znepříjemňovalo mlhavé počasí, které hlavně dopoledne nedovolovalo větší dohled. Brzy se také setmělo, nicméně ti, kdo si den jízd pro veřejnost přišli užít, zcela jistě i letos odjížděli spokojení.

 

PR



 
 
Fotogalerie:   Fotovzpomínka na Prahu 2007, foto Pavel Douša

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose