www.car.cz
 

Velká cena Kanady odstartovala vTřinci
     27.11.2008 17:05 - tisková zpráva


"Velká cena Kanady" - (27.11.2008)

„Velká cena Kanady“ a zároveň první neoficiální závod projektu „Formule 1 ve školách“, se uskutečnil za účasti pedagogů ze středních škol, vyučujících strojírenské předměty na SOU a OU v Třinecké části Kanada.

Závod se konal 21.11. 2008 při příležitosti 10.setkání školních uživatelů Keycreator – Solidworks – Surfcam, který byl zaměřen právě na projekt „Formule 1 ve školách“.

Bitvy to byly opravdu velké, už počet 40 „pilotů“ hovoří za vše. Pro všechny byly připraveny 4 pokusy, kde si mohli vyzkoušet a zároveň porovnat své reakční schopnosti a samotný závod.

Celkem se odjelo na 160 závodů, ve kterých padaly časy na světové úrovni, ovšem žádný rekord nepadl. Celkovým vítězem se stal pan Ing. František Petrů, který dohromady získal nejnižší součet všech (reakční a celkový čas) dosažených časů (6,952s), dále vyhrál v soutěži o nejnižší reakci (0,137s). Nejrychlejšího času na dráze dosáhl pan Jindřich Fajfr (1,485s).

Jediným majitelem licence pro ČR a SR a organizátorem je společnost BPA sport marketing a.s.
Technickým partnerem poskytujícím podporu projektu je společnost 3E Praha Enginnering a.s.
Partnery projektu jsou: Metrostav, a.s., Škoda Transportation, s.r.o. a Moravská stavební – INVEST, a.s., STAVBY SILNIC A ŽELEZNIC, a. s.

Tým projektu „Formule 1 ve školách“
www.f1veskolach.cz 

 

BPA 


 
 
Fotogalerie:   Ochutávka z Výstavy Český okruhový zázrak pohledem Martina Straky

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose