www.car.cz
 

David Vršecký na akci pro postižené spoluobčany
     27.11.2008 17:09 - tisková zpráva


Hodně tenká hranice!

O tom, že nejen závody tahačů je mistr Evropy David Vršecký živ se mohli v minulosti přesvědčit rovněž naši postižení spoluobčané, kterým věnuje mistr Evropy i tým Buggyra svůj čas a energii.

"David pouze pokračuje v tom, co započal před více než deseti lety Martin Koloc spoluprací s oddělením postižených dětí v Thomayerově nemocnici. Považujeme propojení sportu s charitativními aktivitami za něco zcela přirozeného," tvrdí v této souvislosti týmový manažer Jan Kalivoda.

O tom, že toto spojení ovšem není v Česku zase až tak přirozené, jak by se mohlo na první pohled zdát, hovoří dopis, který dostal na počátku týdne právě David Vršecký. Jeho odesílatelem je Zdeněk Bárta, farář a člen správní rady Diakonie v Litoměřicích.

V něm se mimo jiné praví, že pomoc postiženým spoluobčanům stále ještě tak samozřejmá, jako je tomu v západní Evropě. Proto je každá známá osobnost, která se k této pomoci přihlásí nesmírně důležitá pro změnu klimatu ve společnosti…

"Rád bych tímto panu faráři poděkoval, nicméně kdykoli se hlasuje ohledně medializace našich charitativních akcí, zaujímám na rozdíl od svého účinkování na závodní dráze spíše defenzivní postoj," vysvětluje David Vršecký s tím, že on i jeho nejbližší okolí považuje účast na těchto akcích za něco zcela přirozeného.

"Nedovedu si představit, že bych odmítnul. Už proto, že působím ve sportovním odvětví, ve kterém je velmi tenká hranice mezi závodním autem, motorkou a invalidním vozíkem."

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Speciál Buggyra 2008 připraven na rekord ! , foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose