www.car.cz
 

David Vršecký bude v Brazilii testovat na plno a bez omezovače
     10.12.2008 14:15 - tisková zpráva


Dárek v podobě testování bez omezovače si nadělil v Brazílii David Vršecký. Úřadujícího mistra starého kontinentu čeká po včerejší víceméně volné jízdě dnešní ostré testování závodních speciálu VW a Ford. A to bude hodně rychlé!

"Včera jsem se seznamoval s okruhem, technicky nic moc, tři kilometry dlouhý ovál," prozradil Vršecký v telefonickém rozhovoru, který probíhal v průběhu snídaně. "Na okruhu je sice pět otáček, ale s technickou náročností evropských okruhů se to nedá dost dobře srovnávat. Ale bude to hodně rychlé. Rovinky pojedu stoprocentně rychlostí přes 200 km/h."

Stejně jako v loňském roce konstatoval David poněkud archaickou techniku, což však rozhodně nebrání mimořádné divácké atraktivitě, které se šampionát těší. "Je to hodně o show, technické vychytávky jdou stranou. Rovněž pneumatiky žádná sláva, jezdci do sebe o to více bouchají.

Prostě tady platí slogan o jeho veličenstvu divákovi. Svým způsobem to má něco do sebe," řekl David na závěr!

 

Buggyra


 
 
Fotogalerie:   David Vršecký s Buggyrou světovým rekordmanem , foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose