www.car.cz
 

Sparťanská trefa do „Široka“ . Soutěž o auto
     15.12.2008 09:31 - tisková zpráva


Soutěž HC Sparta Praha o Volkswagen Scirocco v plné výbavě
Sparťanská trefa do „Široka“

Praha, 15. prosince 2008 - Volkswagen ve spolupráci s klubem HC Sparta Praha přináší nejen všem fanouškům exkluzivní možnost vyhrát Volkswagen Scirocco 2.0 TSI v plné výbavě. Soutěž probíhá
do 31. prosince 2008 Velké finále se pak odehraje během zápasu HC Sparta Praha - HC Lasselsberger Plzeň 16. ledna 2009
od 18 hodin v TESLA ARENĚ v Praze Holešovicích.

Vstupní kolo soutěže na bázi SMS zpráv probíhá do 31. prosince 2008 a jeho finalista bude vybrán dle pořadí doručení platné SMS zprávy do evidenčního systému. Tento finalista pak bude hrát o hlavní výhru Volkswagen Scirocco 2.0 TSI během extraligového utkánív TESLA ARENĚ 16. ledna 2009.

Finalista získá hlavní výhru v tom případě, že při střelbě od vzdálenější modré čáry na hokejovou bránu standardních rozměrů dokáže v časovém limitu 24 vteřin vstřelit branku v 15 a více případech z celkových 20 pokusů. Počítat se přitom budou výhradně ty branky, které vstřelí do ukončení časového limitu.

V případě neúspěchu v dovednostním finále soutěže, tedy v případě 14 a méně vstřelených branek, získá finalista jako odměnu zapůjčení vozu Volkswagen Scirocco na dva týdny. Další informace jsou k dispozici na webové stránce soutěže www.volkswagen.cz.

Nové Scirocco, které se umístilo na druhém místě v anketě Auto roku 2009 Klubu motoristických novinářů se stejným počtem bodů jako vítěz, pokračuje ve své tradici založené prvními dvěma generacemi. Poskytuje čirý požitek z jízdy, perfektní výkon a špičkové technologie, jako například adaptivní řízení podvozku DCC nebo novou sedmistupňovou převodovku DSG. Navíc je exkluzivně vybaveno efektivními turbem přeplňovanými motory s výkonem až 147 kW (200 k) a navzdory svým ryze sportovním rysům nabízí prostor pro čtyři dospělé osoby, neobyčejně vysoký stupeň bezpečnosti a pro každý Volkswagen typickou užitečnost v každodenním provozu.

Import VOLKSWAGEN Group, s.r.o.
AC&C Public Relations

www.volkswagen.cz 

 

PR 


 
 
Fotogalerie:   Sezóna 2008 na okruzích objektivem J.Tomana

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose